ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, οι θλάσεις και οι υψηλές εντάσεις

Ο ΠΑΟΚ, οι θλάσεις και οι υψηλές εντάσεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε για το πρόβλημα στον τρόπο εκγύμνασης του ΠΑΟΚ που έχει εντοπίσει, αλλά δεν θέλησε να το πει την Κυριακή ο Βλάνταν Ίβιτς.

Το βράδυ θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία θα υποβληθεί ο Γιάννης Μυστακίδης και, όπως από χθες έχει παραδεχθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το πιθανότερο είναι να έχει υποστεί θλάση β΄ βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί τότε θα μιλάμε για την 32η θλάση (σε σύνολο 52 εβδομάδων που έχει ένα ημερολογιακό έτος...).Το πρόβλημα είναι τεράστιο για τον ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε χθες ότι ότι είναι κοντά στο να καταλάβει τι φταίει (σ.σ. για ένα μεγάλο ποσοστό των τραυματισμών και όχι για όλους φυσικά) και απέκλεισε την παράμετρο του προπονητικού κέντρου .

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι, όπως είχε γράψει σε ρεπορτάζ από τις 15 Μαρτίου το Sport24.gr, ο Σέρβος τεχνικός είχε κατασταλάξει σε ορισμένα συμπεράσματα από την πρώτη στιγμή. Ο τίτλος του κειμένου ήταν " Αλλαγές στις προπονήσεις από Ίβιτς ".

Σ' αυτά που αναφέρονται προσθέστε και την αντιστροφή ρόλων στο τιμ των γυμναστών. Ο Δημήτρης Δανιηλίδης από δεύτερος έγινε πρώτος και ο Ιταλός Πάολο Αρτίκο ανέλαβε το κομμάτι της αποκατάστασης των τραυματιών. Αυτό ακριβώς που είχε στην Ουντινέζε και είναι απορίας άξιο με ποιο κριτήριο ο Τούντορ του είχε δώσει ρόλο πρώτου γυμναστή στον ΠΑΟΚ.

Δείτε πώς ακριβώς είχε διαμορφωθεί το πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ από τις 15 Μαρτίου (όταν και είχε δημοσιευθεί το ρεπορτάζ "Αλλαγές στις προπονήσεις από Ίβιτς"), μέσα από στοιχεία που δίνονται από τα δελτία Τύπου της ΠΑΕ:

Τρίτη 15 Μαρτίου: "Η προπόνηση της Τρίτης (15.03) πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και ήταν υψηλής έντασης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, μίνι δίτερμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης..."

Τετάρτη 16 Μαρτίου: "Βάσει του εβδομαδιαίου προγραμματισμού που έχει καταρτίσει ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του, η προπόνηση της Τετάρτης (16.03) ήταν πιο έντονη με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, εκρηκτικότητας, ταχυδύναμης πάντα με τη χρήση μπάλας...".

Πέμπτη 17 Μαρτίου: "...Η προπόνηση διήρκεσε 90' και περιείχε κομμάτια υψηλής, αλλά στοχευμένης έντασης ανάλογα την άσκηση και τη θέση στην οποία αγωνίζεται ο κάθε ποδοσφαιριστής..."

Οι δύο τελευταίες προπονήσεις πριν το ματς με την Καλλονή είχαν λιγότερο έντονους ρυθμούς, απόλυτα λογικά 48 και 24 ώρες αντίστοιχα πριν το παιχνίδι.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ