ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, ο Τοϊβόνεν και η... γυναικεία ομάδα

Ο ΠΑΟΚ, ο Τοϊβόνεν και η... γυναικεία ομάδα

Οι Σουηδοί θεωρούν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Όλα Τοϊβόνεν να ντυθεί στα ασπρόμαυρα και συνδέουν το γεγονός με τις κόντρες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας με την Ερεμπρο για τους "32" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Νέο δημοσίευμα που κάνει λόγο για συμφωνία του Τοϊβόνεν με τον ΠΑΟΚ έρχεται από την Σουηδία και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα na.se. Αφού αρχικά ο συντάκτης τονίζει ότι ο 29χρονος επιθετικός οριστικά εγκαταλείπει την Ρεν και πως τα βρήκε σε όλα με τον Δικέφαλο στη συνέχεια σημειώνει πως: "παρεμπιπτόντως, η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ερεμπρο στο Τσάμπιονς Λίγκ στις αρχές Οκτωβρίου", συνδεοντας, έτσι, τα δύο γεγονότα.

Οσον αφορά το θέμα του Τοιβόνεν υπογραμμίζεται ότι παραμένει σε εκκρεμότητα η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Ρεν. Σύμφωνα, πάντα, με το δημοσίευμα ο Δικέφαλος επιθυμεί τον δανεισμό το παίκτη, ενώ η γαλλική ομάδα θέλει να τον πουλήσει και να ξεφορτωθεί μια και καλή το βαρύ συμβόλαιό του. Τέλος, αναφέρεται ότι η Μάιντζ βρίσκεται πάντα στο κόλπο της απόκτησης του Σουηδού επιθετικού.

Πίσω από τις κάμερες

Η παρακάμερα του PAOK TV κατέγραψε χθες στο γήπεδο της Τούμπας όλο το παρασκήνιο της αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη. Δείτε πλάνα από την άφιξη του Δικεφάλου και το ζέσταμα και γενικότερα όλα όσα δεν κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός κατά την διάρκεια του αγώνα, με τις αντιδράσεις του πάγκου του ΠΑΟΚ αλλά και του κόσμου. εξαιρετική ατμόσφαιρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ