ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεχωρίζει ιντερνετικά

Ο ΠΑΟΚ ξεχωρίζει ιντερνετικά
ΠΑΟΚ

Η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναδείχτηκε η καλύτερη από άποψη πληροφοριών στην Ελλάδα. Η ενημέρωση του Δικεφάλου για τη διάκριση και η δήλωση του υπευθύνου New Media, Παναγιώτη Αρωνιάδη.

Ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Μεταξύ άλλων ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε επισήμως: "Λίγες μέρες πριν συμπληρώσει ένα χρόνο λειτουργίας υπό τη νέα του μορφή το paokfc.gr αναδείχτηκε καλύτερη ιστοσελίδα πληροφορίας στην Ελλάδα στην απονομή των ΕΒΓΕ (Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφισης) 2016.

Στον ειδικό κατάλογο των ΕΒΓΕ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Αναντίρρητα, ένα fully responsive website που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, για την άψογη αισθητική του ακεραιότητα από την αρχή μέχρι το τέλος, καθώς επίσης και για την εύκολη αναζήτηση της πληροφορίας, παρόλο τον όγκο των πληροφοριών. Φιλικό προς τον χρήστη, μοντέρνο, λειτουργικό και με απόλυτη συνέπεια στην οπτική ταυτότητα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

«Μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους αυτό το βραβείο γιατί είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς που χρειάστηκε σχεδόν ένα χρόνο για να πάρει την τελική της μορφή», είπε ο υπεύθυνος New Media του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης και συνέχισε:

"Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα φρέσκο, δυναμικό, υψηλής αισθητικής και μεγάλης χρηστικότητας site που να ενισχύσει το προφίλ του ΠΑΟΚ και να βοηθήσει στην καλύτερη δυνατή παρουσίαση της ειδησεογραφίας. Είναι τιμή μας να έχει ο ΠΑΟΚ το καλύτερο site".

Τέσσερα βραβεία στα ΕΒΓΕ ο ΠΑΟΚ

Συνολικά ο ΠΑΟΚ, που εκπροσώπησε το ποδόσφαιρο στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) 2016, τα εγχώρια… Όσκαρ του design. Το τέλος της λαμπρής εκδήλωσης βρήκε τον σύλλογο να έχει κατακτήσει τέσσερις διακρίσεις:

  • ΕΒΓΕ ως καλύτερο λογότυπο για το επετειακό σήμα των 90 χρόνων
  • EBΓE ως καλύτερη ιστοσελίδα πληροφορίας για το paokfc.gr.
  • Έπαινο για το Toumba Magazine στην κατηγορία «Περιοδικό»
  • Έπαινο για την εταιρική ταυτότητα των 90 χρόνων

"Για τους περισσότερους εδώ μέσα μπορεί να φαντάζει οξύμωρο που μια ποδοσφαιρική ομάδα βρίσκεται εδώ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών σε μια εκδήλωση που αφορά το Design", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ και υπεύθυνος New Media, Παναγιώτης Αρωνιάδης και συνέχισε:

"Όπως το design, έτσι και το ποδόσφαιρο, όμως, αποτελούν μορφές τέχνης και προάγουν τον πολιτισμό. Ανεξαρτήτως όσων βλέπουμε να συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα λόγω διαφθοράς.

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια έχει ξεκινήσει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να χτίσει μια καινούρια φιλοσοφία γύρω από το ποδόσφαιρο.

Ν’ αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε το άθλημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η προσπάθεια αυτή βρίσκει ανταπόκριση και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να στρέψουμε τα βλέμματα πάνω μας για τους σωστούς λόγους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ