ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ κινείται για τον Ταϊβό Αβονίγι"

Taiwo Awoniyi of Nigeria, left, celebrates after scoring a goal against Sweden during a semifinal soccer match of the World Cup U-17 at Rashid stadium in Dubai, United Arab Emirates, Tuesday, Nov. 5, 2013. (AP Photo)
Αβονίγι (AP Photo) AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ σε ιστοσελίδα της Νιγηρίας, ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Ταϊβό Αβονίγι, ο οποίος αγωνίζεται στην Μουσκρόν με την μορφή δανεισμού από την Λίβερπουλ. (VIDEO)

Για επαφές του ΠΑΟΚ με την Λίβερπουλ για τον Ταϊβό Αβονίγι κάνει λόγο δημοσίευμα της ιστοσελίδας "ALLNigeriaSoccer", σημειώνοντας πως οι συζητήσεις ανάμεσα επιτελείς του "Δικεφάλου του Βορρά" και των κόκκινων της Αγγλίας είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Γεννημένος στις 12 Αυγούστου 1997, ο Ταϊβό Αβονίγι ανήκει στην Λίβερπουλ, αλλά ουδέποτε έχει φορέσει την φανέλα του βρετανικού συλλόγου. Την σεζόν 2015-16 είχε ένα γκολ και μια ασίστ σε 15 εμφανίσεις με την Φρανκφούρτη, την σεζόν 2016-17 είχε οκτώ γκολ και δυο ασίστ με την φανέλα της Ναϊμέγκεν, και φέτος μετρά δέκα γκολ και επτά ασίστ με την φανέλα της Μουρσκόν.

Οι "ασπρόμαυροι" ούτε επιβεβαίωσαν αλλά ούτε και διέψευσαν το συγκεκριμένο δημοσίευμα, καθώς μένουν στην τοποθέτηση της περασμένης Πέμπτης αναφορικά με τα όποια μεταγραφικά σενάρια έρχονται στο φως της δημοσιότητας, στην οποία ανέφεραν πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν με μεταγραφικά ζητήματα μέχρι την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

(AP Photo)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ