ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον για Σίλβα

FUTEBOL - Marco Silva treinador do Estoril, no jogo Estoril - Gil Vicente, 13ª jornada  Liga Zon Sagres 2013/14, realizado no Estadio Antonio Coimbra da Mota, no Estoril. Segunda feira 16 de Dezembro de 2013. (ASF/RUI RAIMUNDO) MARCO SILVA  ESTORIL vs GIL VICENTE 13ª LIGA ZON SAGRES
FUTEBOL - Marco Silva treinador do Estoril, no jogo Estoril - Gil Vicente, 13ª jornada Liga Zon Sagres 2013/14, realizado no Estadio Antonio Coimbra da Mota, no Estoril. Segunda feira 16 de Dezembro de 2013. (ASF/RUI RAIMUNDO) MARCO SILVA ESTORIL vs GIL VICENTE 13ª LIGA ZON SAGRES ASF

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 37χρονο προπονητή της Εστορίλ, Μάρκο Σίλβα.

Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μάρκο Σίλβα κάνουν λόγο οι Πορτογάλοι αναφορικά με την θέση του προπονητή. Αυτό γράφεται στην ιστοσελίδα" desporto.sapo.pt "που επικαλείται ρεπορτάζ της εφημερίδας "Record" και τονίζει πως ο "Δικέφαλος" "βλέπει" την περίπτωση του νεαρού τεχνικού της Εστορίλ.

Στη συγκεκριμένη ομάδα ο Σίλβα ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα και την σεζόν 2011-12. Στη συνέχεια διετέλεσε για λίγους μήνες αθλητικός διευθυντής ενώ στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Μάλιστα κατάφερε να την οδηγήσει στην πρώτη κατηγορία εκείνη την αγωνιστική χρονιά και αναδείχτηκε ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν (στην β' κατηγορία).

Την σεζόν 2012-13 η Εστορίλ τερμάτισε πέμπτη στη βαθμολογία (στην πρώτη κατηγορία) ενώ φέτος βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Στις 23 Φεβρουαρίου η Εστορίλ νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της την Πόρτο στο "Ντραγκάο" με 1-0. Ήταν η πρώτη εντός έδρας των "Δράκων" από το 2008 όταν είχαν πέσει θύμα έκπληξης από την Λεϊσόες.

Είναι χαρακτηριστικό πως το όνομα του ακούστηκε και για την τεχνική ηγεσία της Πόρτο προτού καταλήξει στον Ισπανό Λοπετέγκι. Μάλιστα υπήρχε ρήτρα στο συμβόλαιο του που έφτανε στις 500.000 ευρώ.

Ο Μάρκο Σίλβα σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε δηλώσει: "Τίποτα δεν παίρνω δεδομένο στην καριέρα μου. Μου έδωσαν μία ευκαιρία την στιγμή που ο σύλλογος βρισκόταν σε κρίσιμη καμπή.

Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία. Νομίζω πως την εκμεταλλεύτηκα γράφοντας ιστορία με τον σύλλογο. Είμαι έτοιμος πλέον να περάσω σε άλλο επίπεδο".

Γενικώς ο Σίλβα θεωρείται ένας προπονητής που μπορεί να εξελιχθεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ