ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και οι 120 τελικές προσπάθειες

Ο ΠΑΟΚ και οι 120 τελικές προσπάθειες
Πέλκας Κάτσε INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ του Τούντορ προσπαθεί να δημιουργήσει στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στους αριθμούς

Μετά από εννιά επίσημα παιχνίδια μπορούν να βγουν κάποια πρώτα συμπεράσματα για τον ΠΑΟΚ που προσπαθεί να "χτίσει" ο Ιγκορ Τούντορ. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε πιο νωρίς από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα φέτος τις υποχρεώσεις του και, πλέον, παρόλο που βρισκόμαστε ακόμη στα μέσα Σεπτέμβρη, έχουμε μία πρώτη εικόνα για το αγωνιστικό προφίλ των "ασπρόμαυρων".

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να δημιουργήσει και να κυριαρχήσει στο γήπεδο έναντι των αντιπάλων του. Αυτό, τουλάχιστον αποδεικνύνουν οι αριθμοί. Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος σε κανένα από τα φετινά παιχνίδια που έδωσε δεν είχε κάτω από δέκα τελικές προσπάθειες, ενώ συνολικά μετράει 120 τελικές σε εννιά επίσημους αγώνες.

Συν τοις άλλοις, τα περισσότερα τέρματα του ΠΑΟΚ την τρέχουσα περίοδο έχουν προέλθει από συνεργασίες των παικτών της ομάδας και τελική πάσα στον σκόρερ και όχι από βαθιές μπαλιές ή τυχαίες στιγμές. Συνολικά, λοιπόν, έως τώρα, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έχουν μοιράσει 13 ασίστ σε εννιά παιχνίδια, οι οποίες κατανέμονται ως εξής: Μυστακίδης 3, Πέλκας 2, Κίτσιου 2, Κάτσε 2, Μακ 2, Κοροβέσης, Κωνσταντινίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ