ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και η... μία νίκη σε δύο μήνες

Ο ΠΑΟΚ και η... μία νίκη σε δύο μήνες
Μυστακίδης INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει μια φορά σε 9 ματς της Super League και του Europa League κατά τον Οκτώβρη και τον Νοέμβρη, με συνέπεια να έχει μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα και να είναι... φάτσα με τον αποκλεισμό στην Ευρώπη.

Από το κακό στο χειρότερο ο ΠΑΟΚ... Στον "Δικέφαλο" κατά το παρελθόν τόνιζαν πως η κούραση αποτέλεσε αιτία για κάποια "στραβά" αποτελέσματα που υπήρξαν, ωστόσο αυτή η... δικαιολογία σίγουρα δεν "χρησιμοποιηθεί" για την ισοπαλία (0-0) απέναντι στον Παναιτωλικό.

Αλλωστε μεσολάβησε η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο πως δεν "πατάει" καθόλου καλά και αυτό φαίνεται από τον απολογισμό του κατά τους μήνες Οκτώβρη και Νοέμβρη.

Το τελευταίο δίμηνο, λοιπόν, οι "ασπρόμαυροι" έχουν μόνο μια νίκη σε συνολικά 9 αγώνες που αφορούν την Σούπερ Λίγκα και το Europa League, με το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα να είναι αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Κάπως έτσι ο "Δικέφαλος" με τις αρκετές βαθμολογικές απώλειες του έχει μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα και είναι μάλιστα εκτός της πρώτης πεντάδας της Σούπερ Λίγκας.

Στο Europa League ουσιαστικά είναι... φάτσα με τον αποκλεισμό αφού για να προκριθεί πρέπει να κερδίσει την Γκαμπάλα στην Τούμπα και την Ντόρτμουντ στην Γερμανία και ταυτόχρονα η Κρασνοντάρ να πάρει μάξιμουμ έναν βαθμό στα δύο επόμενα παιχνίδια (εντός έδρας με Ντόρτμουντ και εκτός έδρας με Γκαμπάλα).

Ο ΠΑΟΚ τους τελευταίους δύο μήνες (Οκτώβρη και Νοέμβρη):

01/10/05 ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ 1-1

04/10/05 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-2

18/10/05 Ηρακλής - ΠΑΟΚ 3-3

22/10/05 ΠΑΟΚ - Κρασνοντάρ 0-0

25/10/05 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 3-1

01/11/05 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-1

05/11/05 Κρασνοντάρ - ΠΑΟΚ 2-1

08/11/05 ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 3-3

22/11/05 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 0-0

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ