ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε 34.000.000 ευρώ στις 29 Σεπτεμβρίου!

Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε 34.000.000 ευρώ στις 29 Σεπτεμβρίου!
INTIME SPORTS

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sport24.gr σχετικά με το πως ο Ιβάν Σαββίδης απέτρεψε την οικονομική καταστροφή του ΠΑΟΚ.

Ακούστηκαν πολλά εγκωμιαστικά σχόλια σχετικά με την κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να εξοφλήσει τα χρέη του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο δίνοντας εφάπαξ 10,8 εκ. ευρώ.

Ορισμένοι, μάλιστα, τα χαρακτήρισαν υπερβολικά, ίσως όμως αναθεωρήσουν την άποψή τους αν διαβάσουν τις λεπτομέρειες που παραθέτει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sport24.gr σχετικά με τον κίνδυνο που απέτρεψε με αυτή του την κίνηση ο ομογενής επιχειρηματίας.

Στις 29 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα χρωστούσε 34 εκ. ευρώ!

Ένα στοιχείο που είναι άγνωστο στους περισσότερους αφορά στις 43 προσφυγές που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ στα πολιτικά δικαστήρια και με τις οποίες είχε πετύχει ττο "πάγωμα" των χρεών του.

Για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, εδώ και καιρό, είχε οριστεί ημερομηνία εκδίκασης: 29 Σεπτεμβρίου. Σε κάτι παραπάνω από τρεις μήνες. Εκείνη την ημερομηνία θα εκδικάζονταν το σύνολο των προσφυγών του και το πιθανότερο είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα βρισκόταν με απόφαση δικαστηρίου να χρωστά συνολικά 34 εκ. ευρώ.

Ποσό που θα καθιστούσε ζοφερό το παρόν και το μέλλον του και θα του δημιουργούσε πρόβλημα τόσο με την UEFA, όσο και με την ΕΠΟ, καθώς τα χρήματα θα ήταν άμεσα απαιτητά.

Με απλά λόγια, ο ΠΑΟΚ θα έφθανε στο χείλος της καταστροφής, κάτι τέτοιο, όμως, δεν το επέτρεψε ο Ιβάν Σαββίδης.

Με εντολή του δεν έγινε γνωστή η ημερομηνία εκδίκασης

Πλήρωσε και καθάρισε. Και μάλιστα ήταν αυτός που είχε ζητήσει από τους συνεργάτες του να μην γίνει δημόσια γνωστή η ημερομηνία εκδίκασης των προσφυγών, αφού περίμενε τις οριστικές εξελίξεις για το νέο νόμο περί ρύθμισης χρεών και δεν ήθελε επ' ουδενί να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα και ανησυχία στον κόσμο.

Και δικαιώθηκε. Ο Σαββίδης έβαλε πλάτη και κράτησε τον ΠΑΟΚ όρθιο. Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, είναι η ωμή αλήθεια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ