ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ "έχασε" 1.300.000 ευρώ από ένα "όχι" της Γαλατασαράι

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η πρόταση ύψους 6.500.000 ευρώ της Νιούκαστλ για τον Γκάρι Ροντρίγκες που θα μπορούσε να ενεργοποιήσει το 20% μεταπώλησης που διατηρεί ο ΠΑΟΚ από την πώλησή του στη Γαλατασαράι.

Ο ΠΑΟΚ είχε πουλήσει τα δικαιώματα του Γκάρι Ροντρίγκες στην Γαλατασαράι τον χειμώνα έναντι 3.500.000 ευρώ. Είχε, όμως, διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 20% που του δίνει το δικαίωμα να πιστεύει ότι μπορεί να βγάλει επιπλέον κέρδος. Κι αυτό θα μπορούσε να συμβεί αν ο πρέοδρος της Γαλατά, Ντουρσούν Οζμπέκ δεν απέρριπτε πρόταση της Νιούκαστλ.

Η αγγλική ομάδα έχει στο στόχαστρο της τον μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι και μάλιστα, σκάουτ του αγγλικού συλλόγου είχε βρεθεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Οσμάνλισπορ στις 19 Αυγούστου (η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, με τον Ροντρίγκες στην ενδεκάδα της επιβλήθηκε με 3-1).

Κατέθεσε πρόταση ύψους 6.500.000 ευρώ (6.000.000 λιρών), από τα οποία, αν η Γαλατασαράι την αποδεχόταν, ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε 1.300.000 ευρώ.

Την ύπαρξη της πρότασης αποκάλυψε η τουρκική εφημερίδα "Hurriyet" που μετέφερε επίσης και την αρνητική απάντηση του προέδρου της Γαλατά, Ντουρσούν Οζμπέκ. "Κάναμε σημαντικές επενδύσεις φέτος για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, είναι αδύνατο να παραχωρήσουμε ένα από τα πιο από τα σημαντικά όπλα μας, όπως είναι ο Ροντρίγκες", είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός πριν λίγες ημέρες είχε πετύχει δύο φανταστικά γκολ στη νίκη του Πράσινου Ακρωτηρίου μέσα στην Νότια Αφρική με 2-1. Εφόσον συνεχίσει τις "υψηλές πτήσεις" με την Γαλατασαράι και την εθνική ομάδα της χώρας του ο Ροντρίγκες, είναι θέμα χρόνου να φτάσει στα γραφεία της τουρκικής ομάδας μία δελεαστική πρόταση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ