ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επεκτείνει το δίκτυο των Ακαδημιών του

Ο ΠΑΟΚ επεκτείνει το δίκτυο των Ακαδημιών του

Οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ μεγαλώνουν το δίκτυο τους και εκτός Ελλάδας, ενώ αποκτούν και νέα προπονητικά κέντρα εντός συνόρων.

Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει το δίκτυο των συνεργαζόμενων Ακαδημιών του φτάνοντας τις έξι συνολικά στην Γερμανία. Η τελευταία ακαδημία είναι η Θεσσαλονίκη Εσεν, μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της ομογένειας.

Οι υπέροχες εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο κέντρο της πόλης Εσεν, ενώ η ακαδημία μετρά ούτε λίγο, ούτε πολύ 270 παιδιά. Υπεύθυνος της ακαδημίας είναι ο Mark Kocherscheid.

Την διοίκηση αποτελούν ο πρόεδρος Δήμος Τασίκας, ο αντιπρόεδρος Θανάσης Τσακαλίδης και ο γενικός αρχηγός Γιάννης Παρούτογλου. Υπενθυμίζουμε ότι στο δίκτυο του ΠΑΟΚ ανήκουν οι PAOK FC Pontos, Hellas Wiesbaden, Hellas Troisdorf, PAOK Offenbach και Hellas Krefeld.

Τέσσερα νέα προπονητικά κέντρα για τον ΠΑΟΚ

Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ επεκτείνει τα προπονητικά του κέντρα, φτάνοντάς τα στον αριθμό των 16. Ως μήνας ξεκινημάτων, άλλωστε, ο Σεπτέμβριος ενδείκνυται για την πραγματοποίηση camp επιλογών ταλέντων, για την ανεύρεση των παιδιών που θα μαθαίνουν ποδόσφαιρο στα προπονητικά κέντρα του ΠΑΟΚ ανά την Ελλάδα.

Τα camp αφορούν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2005 έως το 2008. Σήμερα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, οι scouter των Τμημάτων Υποδομής θα βρεθούν στο Κιλκίς, στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς, για το δεύτερο camp επιλογής, προκειμένου να στελεχωθεί το προπονητικό κέντρο της πόλης.

Την Κυριακή 10.09 σειρά έχουν η Σύρος και η Μύκονος, όπου από το δεύτερο camp θα προκύψουν τα παιδιά που θα εκπαιδεύονται στο προπονητικό κέντρο των Κυκλάδων. Την ίδια μέρα scouter του ΠΑΟΚ θα είναι και στη Λαμία, στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας FC Λαμίας.

Την Πέμπτη 14.09 camp θα γίνει στην Κατερίνη (Ακαδημία 2006), την Παρασκευή 15.09 στην Κοζάνη (ΠΑΟΚ Κοίλα Κοζάνης) και το Σάββατο 16.09 στη Χαλκιδική θα διεξαχθεί το δεύτερο camp επιλογής για τη στελέχωση του προπονητικού κέντρου στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας ΠΑΟΚ Ζωγράφου.

Στην Αθήνα οι scouter του ΠΑΟΚ κατεβαίνουν την Κυριακή 17.09, ενώ την ίδια μέρα θα έχει προγραμματιστεί και το δεύτερο camp επιλογής στη Χίο, όπου θα δημιουργηθεί νέο προπονητικό κέντρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ