ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Πέντρο Μέντες"

Parma's Pedro Mendes, left, challenges Juventus' Kingsley Coman, during their Serie A soccer match at Parma's Tardini stadium, Italy, Saturday, April 11, 2015. (AP Photo/Marco Vasini)
Parma's Pedro Mendes, left, challenges Juventus' Kingsley Coman, during their Serie A soccer match at Parma's Tardini stadium, Italy, Saturday, April 11, 2015. (AP Photo/Marco Vasini) AP

Στην Γαλλία γράφουν για δεδομένη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Πέδρο Μέντες, τον 27χρονο Πορτογάλο αμυντικό της Ρεν.

Μέσα στα πολλά μεταγραφικά σενάρια του τελευταίου διημέρου, το απόγευμα της Παρασκευής (9/6), προέκυψε δημοσίευμα από τη Γαλλία που θέλει τον ΠΑΟΚ να έχει συμφωνήσει με τον Πέντρο Μέντες της Ρεν και να είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα " letelegramme.fr", ο 27χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, που έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Ρεν και στην εποχή Γκουρκούφ ήταν ο πρώτος αρχηγός, θα βρει στον ΠΑΟΚ τον Πέδρο Ενρίκε με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες.Γεννημένος στην Ελβετία, 1.87μ. άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα της Σπόρτινγκ, πέρασε από τη Σερβέτ, τη Ρεάλ Μαδρίτης Β, στη συνέχεια την πρώτη και δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ.

Ακολούθησε το πέρασμά του από την Πάρμα και τη Σασουόλο και από το 2015 αγωνίζεται στη Ρεν. Πέρυσι είχε 24 συμμετοχές και φέτος άλλες 19.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ