ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ έδωσε 1,3 εκ. ευρώ για Λέοβατς"

"Ο ΠΑΟΚ έδωσε 1,3 εκ. ευρώ για Λέοβατς"

Ξένη ιστοσελίδα γράφει για τις προσφορές που έκανε ο ΠΑΟΚ προκειμένου να αποκτήσει τον Μαρίν Λέοβατς από την Ριέκα.

Για τον Μαρίν Λέοβατς, τον ΠΑΟΚ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναφέρεται η ιστοσελίδα novilist.hr. Οι Κροάτες ήθελαν τον 27χρονο παίκτη, αναφέρεται πως πίεσαν για την απόκτησή του αλλά ο "Δικέφαλος" "βγαίνει" κερδισμένος με ένα ποσό των 1,3 εκ. ευρώ.

" Ο ΠΑΟΚ αρχικά πρόσφερε 800.000 ευρώ ενώ μετά αύξησε την προσφορά του στο 1 εκ. ευρώ. Σύμφωνα με τις τελευταίες ανεπίσημες πληροφορίες η τελευταία προσφορά ήταν 1,3 εκ. ευρώ. Ποσό αξιοπρεπές για να αποκτήσει τον Λέοβατς, όταν η Ριέκα ξόδεψε περίπου 400.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Αούστρια. Η Ριέκα έτσι έχει κέρδος από έναν παίκτη που ήθελε και πίεζε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό", αναφέρεται μεταξύ άλλων".

"Δίνει 500.000 δολάρια για Τέρι Αντονις"

Συνεχίζονται οι αναφορές στο εξωτερικό σχετικά με τον ΠΑΟΚ και τον Τέρι Αντονις της Σίδνεϊ FC. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dailytelegraph.com.au, ο "Δικέφαλος" έχει προσφέρει 500.000 δολάρια για την απόκτηση του 22χρονου Ελληνοαυστραλού μέσου.

"Γεύση από Ζάιρο"

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, "το PAOK TV κατέγραψε τις πρώτες κινήσεις του Βραζιλιάνου επιθετικού και σας τις παρουσιάζει σε ένα αποκλειστικό video".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ