ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει εύκολα τον Λούκας"

"Ο ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει εύκολα τον Λούκας"
INTIME SPORTS

Στο εξωτερικό συνεχίζουν να αναφέρονται στο θέμα του Λούκας Πέρεθ γράφοντας πως ο τεχνικός της Λα Κορούνια, Βίκτορ Σάντσεθ ελπίζει στην επιστροφή του Ισπανού ποδοσφαιριστή στην ομάδα του.

Ο Λούκας Πέρεθ παραμένει στο μυαλό των ανθρώπων της Λα Κορούνια. Στην ισπανική ομάδα δεν λένε να... ξεγράψουν το όνομά του και σχετική αναφορά στον ποδοσφαιριστή του "Δικεφάλου" έχει η ιστοσελίδα marca.com. Με αφορμή τα μεταγραφικά θέματα της Λα Κορούνια, γράφεται:

"Ενα άλλο όνομα που υπάρχει για την Λα Κορούνια είναι αυτό του Λούκας Πέρεθ. Ο Ισπανός συνεχίζει να προπονείται με τον ΠΑΟΚ και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Λα Κορούνια μόνο απλές δεν είναι. Οι Ελληνες δεν θα αφήσουν εύκολα τον Λούκας, αλλά ο Βίκτορ Σάντσεθ (σ.σ. προπονητής της Λα Κορούνια) συνεχίσει να θεωρεί πως o παίκτης μπορεί να επιστρέψει στην Λα Κορούνια".

Στα έξι ευρώ τα εισιτήρια με Λοκομοτίβα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο θέμα των εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Συγκεκριμένα τονίζεται:

"Oι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο για την αναμέτρηση επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 6951 274250 που θα λειτουργεί για τις ανάγκες του κοινού την Τετάρτη 15/07 και την Πέμπτη 16/07 ως τις 17.00. Για την παραλαβή του εισιτηρίου απαιτείται την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους. Το κόστος του κάθε εισιτηρίου ανέρχεται στα 6 ευρώ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ