ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αποφασίζει πόσα θέλει για Κωνσταντινίδη

Ο ΠΑΟΚ αποφασίζει πόσα θέλει για Κωνσταντινίδη
EUROKINISSI

Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις για το μέλλον του Δημήτρη Κωνσταντινίδη που προπονείται μόνος του καθημερινά. Πoυ ψάχνει ομάδα ο ατζέντης του. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Σε καθημερινή βάση, μία-δύο ώρες πριν την προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης προπονείται μόνος του με το δεύτερο γυμναστή του ΠΑΟΚ, Βασίλη Καναρά στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Υλοποιείται, έτσι, η απόφαση της ΠΑΕ να τον θέσει εκτός ομάδας μετά το ποστάρισμα-αντίδραση στο faceboook όταν πληροφορήθηκε ότι είχε κοπεί από την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Τις ημέρες που ακολούθησαν της απόφασης για τιμωρία, ο ατζέντης του 23χρονου μπακ, Μπρούνο Τσιρίλο είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το μέλλον της σχέσης τους. Αρχικά, ο βετεράνος άσος ζήτησε την ελευθέρας του πελάτη του, κάτι που ο επίσημος ΠΑΟΚ απέρριψε χωρίς καν να σκεφτεί, με αποτέλεσμα στη συνέχεια οι συζητήσεις να περιστραφούν γύρω από το ποσό που θέλει ο Δικέφαλος για να συναινέσει στην μεταγραφή του.

Ο Κορινιώτης ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως το 2019 και θέλει να γνωρίζει με πόσα χρήματα ο ΠΑΟΚ θα πει "ναι" στην μεταγραφή του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις απαιτήσεις της για τον Κωνσταντινίδη μέσα στις επόμενες μέρες.

Ήδη ο ατζέντης του έχει αρχίσει επαφές με ομάδες από το εξωτερικό που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και ψάχνει την πρόταση για τον Ιανουάριο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο πλευρές έχουν βρει σημείο συνεννόησης και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να τεθεί θέμα επιστροφής του παίκτη στις προπονήσεις της ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ