ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το δανεισμό του Κάκκο στη Νέα Σαλαμίνα

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Κάκκο EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Κάκκο ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε ως δανεικός στον Πανσερραϊκό φέτος θα πάει για έναν χρόνο δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Γιώργος Κάκκο και επίσημα γίνεται παίκτης της Νέας Σαλαμίνας για τον επόμενο χρόνο. Ο νεαρός μέσος αγωνίστηκε και πέρσι ως δανεικός στην ομάδα του Πανσερραϊκού ενώ φέτος θα αγωνιστεί στην Κύπρο με τους ανθρώπους της ομάδας του "δικεφάλου" να θέλουν να πάρει ματς στα πόδια του.

Την Κυριακή ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Λιάσος Λουκά, καθώς και οι συνεργάτες του Χρίστος Γερμανός (βοηθός προπονητή) και Χρίστο Γιούκβιετ (προπονητής τερματοφυλάκων), επισκέφθηκαν το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, είδαν την πρωινή προπόνηση και είχαν συνομιλία με τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς και τον Λούμπος Μίχελ.

Στη διάρκεια της συμφώνησαν οριστικά στον δανεισμό του Γιώργου Κάκκου (αριστερά στη φωτ.), του 20χρονου εξτρέμ, που όπως και πέρυσι στον Πανσερραϊκό, έτσι και φέτος, θα πάει δανεικός.

Δείτε και την ανάρτηση που έκανε στο facebook.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Γιώργου Κάκκου στην Νέα Σαλαμίνα Αμμόχωστου για ένα χρόνο.Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στις υποχρεώσεις του με την κυπριακή ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ