ΠΑΟΚ

"Ο Ουάρντα θα κάνει μεγάλα πράγματα στον ΠΑΟΚ"

"Ο Ουάρντα θα κάνει μεγάλα πράγματα στον ΠΑΟΚ"

Ο Πάολο Φαρία, μάνατζερ του Αμρ Ουάρντα, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τη μετεγγραφή του πελάτη του στον ΠΑΟΚ και για τους άλλους Αιγύπτιους που έχει φέρει στην Ευρώπη. Αναλυτικά όσα είπε.

Ο Πάολο Φαρία, μάνατζερ του Αμρ Ουάρντα, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM 89,4" και μεταξύ άλλων τόνισε: "Έχω φέρει 10-15 Αιγύπτιους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη, ανάμεσά τους και ο Ουάρντα. Ο Αμρ ήθελε να δείξει το ταλέντο του στην Ευρώπη. Σε πρώτη φάση στον Παναιτωλικό, όπου έπαιζε για να πάρει μια μεγαλύτερη μεταγραφή.

Ο Ουάρντα είχε κάτι φίλους από τον ΠΑΟΚ στον Παναιτωλικού, όπως τον Βασιλούδη που ζούσε στη Θεσσαλονίκη και αυτός τον πήγε σε ματς του ΠΑΟΚ. Όταν πήγε και είδε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τρελάθηκε με τον κόσμο. Μετά, ο κόσμος του ΠΑΟΚ άρχισε να του στέλνει μηνύματα και να του λέει έλα στον ΠΑΟΚ. Ένιωσε ότι είναι ένα σημαντικό βήμα γι’ αυτόν να έρθει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα.

Τώρα είναι έτοιμος να δείξει το ταλέντο του. Υπέγραψε για 4,5 χρόνια. Θα είναι δύσκολα στον ΠΑΟΚ αλλά είμαι 100% ότι θα παίξει και θα κάνει μεγάλα πράγματα εκεί ο Ουάρντα. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και όλοι θέλουν να παίξουν εκεί", είπε αρχικά για το νέο απόκτημα του "Δικεφάλου" και συνέχισε:

"Εγώ πήγα τον Σικαμπάλα στη Σπόρτινγκ. Ξέρω τον ΠΑΟΚ πολύ καλά, επειδή πολλοί παίκτες που έπαιζαν στην Πορτογαλία έχουν παίξει εκεί. Ο Βιεϊρίνια, ο Κάμπος και άλλοι. Όλοι αυτοί μιλούν για τον ΠΑΟΚ με τα καλύτερα λόγια. Οι Έλληνες και ειδικά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όταν παίξει καλά ένας παίκτης, τον αγαπούν σαν αδερφό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ