ΠΑΟΚ

Ο Ουάρντα έχει προσελκύσει ενδιαφέρον ξένων ομάδων

Ο Ουάρντα έχει προσελκύσει ενδιαφέρον ξένων ομάδων
EUROKINISSI

Ο Αμρ Ουάρντα, με τις εμφανίσεις του στον Ατρόμητο, έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα ευρωπαϊκών συλλόγων κι έχει βάλει σε προβληματισμό τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Το καλοκαίρι ο Αμρ Ουάρντα έφτασε να αποτελεί "πονοκέφαλο" για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με τη συμπεριφορά του και μέχρι να του βρουν ομάδα να πάει δανεικός, αντιμετωπιζόταν σαν ξένο σώμα για τον Δικέφαλο.

Ωστόσο, ο Λούμπος Μίχελ, που είχε αναλάβει να λύσει το ζήτημα, δεν είχε πάψει να τον αντιμετωπίζει ως έναν παίκτη που αποτελούσε επένδυση για τον ΠΑΟΚ και είχε έρθει με μεταγραφή τον περασμένο χειμώνα από τον Παναιτωλικό.

Αρχικά, υπήρχε ενδιαφέρον για δανεισμό από τη Σιντ Τρουίντεν, όμως δεν ήθελε να πάει στο Βέλγιο. Στη συνέχεια, πήγε στην πορτογαλική Φεϊρένσε όπου κατηγορήθηκε ότι φλέρταρε με τις γυναίκες δύο συμπαικτών του, αποχώρησε νωρίς και τελικά κατέληξε στον Ατρόμητο, που τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του.

Ο Αιγύπτιος δικαιώνει τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην τρελή πορεία... πρωταθλητισμού που κάνει η ομάδα στο πρώτο 1/3 του πρωταθλήματος και κερδίζοντας και πάλι θέση στην εθνική Αιγύπτου.

Μάλιστα, ο 24χρονος μέσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό με τις εμφανίσεις του κι οι σχετικές πληροφορίες έχουν φτάσει στα γραφεία της Τούμπας, καθότι ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Η πρόθεση των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να παραμείνει στον Ατρόμητο δανεικός όλη τη σεζόν, όπως είναι η αρχική συμφωνία. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι οι εμφανίσεις του έχουν βάλει σε προβληματισμό για το αν θα μπορούσε να επιστρέψει από τον Ιανουάριο στην Τούμπα.

Μοιάζει πολύ δύσκολο, θα πρέπει να το ζητήσει επιτακτικά ο Λουτσέσκου, όπως και να 'χει, όμως, ο Αιγύπτιος έχει πείσει ότι είναι ένας ικανότατος παίκτης, που απλά θέλει να παίζει και όταν αυτό δεν συμβαίνει, επηρεάζεται η συνολική συμπεριφορά του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ