ΠΑΟΚ

Ο Ουάρντα αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΠΑΟΚ / EUROPA LEAGUE / OLIMPIK DONETSK - PAOK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΠΑΟΚ / EUROPA LEAGUE / OLIMPIK DONETSK - PAOK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Αμρ Ουάρντα έβαλε τίτλους τέλους στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ, με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο facebook. Άγνωστο το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του.

Την παραμονή του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ολίμπικ στο Κίεβο, ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είχε προαναγγείλει το τέλος της παρουσίας του Αμρ Ουάρντα (τουλάχιστον για φέτος) στον ΠΑΟΚ για πειθαρχικούς λόγους, δηλώνοντας "κανείς δεν μπορεί να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα".

Το πρωί του Σαββάτου (29/7), ο ίδιος ο Αιγύπτιος άσος με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο facebook, αποχαιρέτησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον κόσμο της ομάδας.

" Από την πρώτη μέρα πάλευα για τον σύλλογο. Ευχαριστώ για όλα!! Αντίο", έγραψε και συνόδευσε το σχόλιο του με το hashtag "PAOKfamily".Πλέον, μένει να φανεί σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί (πιθανότατα με δανεισμό). Οι πληροφορίες μιλούν για ομάδα από το Βέλγιο ή την Ολλανδία, ακόμη όμως δεν έχουν διασταυρωθεί από τον ΠΑΟΚ ή την πλευρά του παίκτη.

ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΒΙΤΟΡΟΥΛ - ΑΠΟΕΛ

Σύμφωνα με ρουμανικό δημοσίευμα, την περασμένη Τετάρτη σκάουτ του ΠΑΟΚ παρακολούθησε την αναμέτρηση της Βιτορούλμε τον ΑΠΟΕΛ για τα προκριματικά του Champions League την περασμένη Τετάρτη. Φιλοξενούνται δηλώσεις του γενικού διευθυντή της πρωταθλήτριας Ρουμανίας, Κριστιάν Μπιβολάρου, ο οποίος μάλιστα είχε συνάντηση με τον άνθρωπο του Δικεφάλου μετά το τέλος του αγώνα.

Στο κείμενο τονίζεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που άνθρωπος του ΠΑΟΚ παρακολούθησε αγώνα της Βιτορούλ, γράφοντας χαρακτηριστικά "πως στο παρελθόν οι Έλληνες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Κέβιν Μπολί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ