ΠΑΟΚ

Ο Ντανίλο Σοάρες στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ

Ο Ντανίλο Σοάρες στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κάνει εντατική έρευνα για αριστερό μπακ και μία από τις περιπτώσεις που προτάθηκε και εξετάζεται είναι αυτή του 26χρονου Βραζιλιάνου, Ντανίλο Σοάρες. (VIDEO)

Ο Ιβαν Σαββίδης ζήτησε πριν από δύο μέρες τις προτάσεις του Λούμπος Μίχελ και των συνεργατών του για τις μεταγραφές, ωστόσο όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι οι αναζητήσεις βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο. Μία από τις θέσεις που ο ΠΑΟΚ αναζητά παίκτες είναι αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα και ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής έχει στα χέρια του συγκεκριμένες προτάσεις.

Μία από αυτές είναι του Ντανίλο Σοάρες. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος φουλ-μπακ (καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά) μένει ελεύθερος από την Χόφενχαϊμ, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του εξετάζεται από τους ιθύνοντες του "Δικεφάλου του Βορρά".

Οι πληροφορίες μιλούν για έναν αρκετά καλό ποδοσφαιριστή που, όμως, είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο δάχτυλο του ποδιού του που τον κράτησε σχεδόν 1,5 χρόνο εκτός γηπέδων.

Τον Οκτώβριο του 2016 άρχισε να κάνει εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας στις εγκαταστάσεις της Χόφενχαϊμ, πήγε πολύ καλά (συμμετείχε στις δραστηριότητες της δεύτερης ομάδας) και κέρδισε συμβόλαιο στις αρχές του έτους. Δεν μπόρεσε όμως να βρει χρόνο συμμετοχής και πλέον οι άνθρωποι της Χόφενχαϊμ είναι θετικοί στο να τον αφήσουν ελεύθερο να βρει ομάδα.

Ποιος είναι ο Ντανίλο Σοάρες

Γεννημένος στο Μπέλο Οριζόντε στις 29 Οκτωβρίου 1991, ο Ντανίλο Σοάρες (έχει ύψος 1.70μ.) έπαιξε αρχικά ποδόσφαιρο στην Γκρέμιο του Πόρτο Αλέγκρε και σε ηλικία 19 ετών πήγε στην Ολλανδία σε προπονητικό καμπ από το οποίο τελικα κατέληξε στην Αούστρια Λούστεναου στην Αυστρία.

Έκανε τρεις γεμάτες χρονιές στην δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας με 88 παιχνίδια και 3 γκολ και το 2013 πήγε στην γερμανική Ίγκολσταντ. Έκανε δύο γεμάτες σεζόν με 62 ματς και 1 γκολ και πανηγύρισε την άνοδο στη Μπουντεσλίγκα το 2015, όταν και προέκυψε το πρόβλημα τραυματισμού, γι' αυτό αγωνίστηκε μόνο σε ένα ματς με τη Λεβερκούζεν.

Δημοσίευμα για κλεισμένο αριστερό μπακ-χαφ
Το πόσο έντονη είναι η έρευνα για αριστερό μπακ φαίνεται και από δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport", σύμφωνα με το οποίο ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κλείσει παίκτη και θα τον ανακοινώσει λίγο μετά τη λήξη των playoffs.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ