ΠΑΟΚ

Ο Μυστακίδης φώναξε "παρών"

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η επιστροφή του Γιάννη Μυστακίδη στην αγωνιστική δράση έπειτα από 8,5 μήνες ήταν το μεγαλύτερο κέρδος από την πεντάρα πρόκρισης του ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα. Το χάρηκε τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του.

Ο Γιάννης Μυστακίδης ήταν το κεντρικό πρόσωπο της πεντάρας πρόκρισης του ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στα γήπεδα μετά από 260 ημέρες απουσίας λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο και φυσικά το γεγονός αυτό σκόρπισε χαμόγελα στο "ασπρόμαυρο στρατόπεδο".

Αναμφίβολα, περισσότερο από όλους απόλαυσε την στιγμή της επιστροφής του ο ίδιος. Όταν ο Λουτσέσκου τον φώναξε στον πάγκο ενώ έκανε ζέσταμα, για να ντυθεί και να περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 82ο λεπτό, ο "Μύστα" έκανε ίσως το πιο γρήγορο σπριντ της ζωής του, γεμάτος ευτυχία την οποία φανέρωσε το διάπλατο χαμόγελό του που συνέλαβε και η κάμερα.

Περίμενε καιρό αυτή τη στιγμή με ανυπομονησία και "πέταξε" από τη χαρά του μόλις έφτασε η ώρα να την ζήσει, μετά από τον δύσκολο αγώνα που πέρασε για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο και να επανέλθει.
Στα 12 λεπτά που αγωνίστηκε μαζί με τις καθυστερήσεις, ο Μυστακίδης λίγο έλειψε να σκοράρει με κεφαλιά που απέκρουσε ο Αποστολίδης.

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του αγώνα, πριν ο ΠΑΟΚ κερδίσει το κόρνερ από το οποίο προήλθε το πέμπτο γκολ, ο Έλληνας άσος σκίστηκε στο φρύδι μετά από διεκδίκηση κεφαλιάς και έκανε ράμματα. Παρόλα αυτά, μετά το ματς έκανε... χιούμορ με την ατυχία του, που συνδυάστηκε με την επιστροφή του μετά από πολύμηνη απουσία.

Πάντως, η συγκεκριμένη επιστροφή έχει να δώσει και αγωνιστικές λύσεις στον ΠΑΟΚ. Ο Μυστακίδης φώναξε "παρών" με διάθεση και στόχο να δώσει ό,τι μπορεί στην ομάδα του για να πετύχει τους στόχους της. Άλλωστε και ο ίδιος διψάει για τίτλους, έχοντας μάλιστα χάσει την ευκαιρία να παίξει στον περσινό τελικό Κυπέλλου λόγω του τραυματισμού.

Στον Μυστακίδη εξάλλου υπολογίζει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός, που... θαύμαζε και ως αντίπαλο τον νυν παίκτη του, όταν ήταν κόουτς στην Ξάνθη, (είχε σκοράρει κιόλας εναντίον του) είχε πει από το καλοκαίρι στον Μυστακίδη, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, ότι θα τον περιμένει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Μεταξύ άλλων, και οι φίλαθλοι του Δικεφάλου του Βορρά περιμένουν πώς και πώς και να ξαναδούν ένα από τα παιδιά του συλλόγου να τα δίνει όλα και πάλι για τη φανέλα. Ο Μυστακίδης λοιπόν αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη και... πρόωρη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για το 2018.

Ο ίδιος θέλησε μέσω instagram να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν και να δηλώσει ότι επέστρεψε. Δείτε την ανάρτησή του στην οποία έγραψε:

"Ευχαριστώ όλους όσους μου στάθηκαν σε αυτή τη πολύμηνη απουσία μου!Την οικογένεια μου,τους συμπαίκτες μου,το γιατρό μου,τους θεραπευτές μου,το Φίλιππο,το Λευτέρη.Π.,το Γιώργο.Μ,τον προπονητη μου,το Βασίλη Καναρα και εσάς που κάθε μέρα μου στέλνατε μηνύματα και εγω δυνάμωνα!!!ευχαριστω όλους τους φαν μ!!Δεν ήμουν μόνος μου!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ..και δώρο ράμματα**δεν γίνεται αλλιώς".

Ο Μυστακίδης φώναξε "παρών"

Για την επιστροφή του όμως χάρηκαν εξίσου και οι συμπαίκτες του, που τον... υποδέχτηκαν μέσω instagram:

Ο Μυστακίδης φώναξε "παρών"
Ο Μυστακίδης φώναξε "παρών"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ