ΠΑΟΚ

Ο Μπρκιτς απάντησε για τη φάση του γκολ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέλικο Μπρκιτς μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη φάση του γκολ, η οποία έκρινε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της Super League και "κατρακύλησε" στην 11η θέση της βαθμολογίας. "Χρυσός" σκόρερ του Παναθηναϊκού ήταν ο Ρόμπιν Λουντ, με τον τερματοφύλακα του "Δικεφάλου", Ζέλικο Μπρκιτς να φέρει ευθύνη, καθώς δέχεται το γκολ στην κλειστή γωνία του.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Σέρβος τερματοφύλακας μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στην εν λόγω φάση, αλλά και γενικότερα στην εικόνα του παιχνιδιού.

"Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό γιατί την περισσότερη ώρα αμυνόμασταν. Ήταν δύσκολο να μεταφέρουμε την μπάλα στο επιθετικό μας κομμάτι. Σίγουρα δεν ήταν ένα από τα καλά μας παιχνίδια, ο αντίπαλος αμύνθηκε καλά και εμείς δεν βρήκαμε χώρους να απειλήσουμε. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ένα καλό σουτ. Εγώ, στο σημείο που βρισκόμουν, είχα μπροστά μου ποδοσφαιριστές και δεν μπορούσα να δω καλά την μπάλα. Γι' αυτό και μπήκε το γκολ".

Σε ερώτηση για το αν η συγκεκριμένη φάση έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, απάντησε: "Αν δούμε το τελικό αποτέλεσμα, αυτή είναι η φάση που έκρινε το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και παίζεται για 90 λεπτά. Δεν μπορείς να περιμένεις τι θα συμβεί... Πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σ' αυτό το χρονικό διάστημα. Όμως, όταν το σκορ είναι 1-0, λες ότι η φάση του γκολ έχει κρίνει το παιχνίδι".

Τέλος, για τη συνέχεια πρωταθλήματος, αλλά και το παιχνίδι με τη Σλόβαν Λίμπερετς: "Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν με την πρώτη νίκη σε ένα μεγάλο ματς και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο ματς. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία μας και περιμένουμε το επόμενο ματς για να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας δεδομένα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία την Πέμπτη, ελπίζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε γιατί το έχουμε ανάγκη και εμείς και ο κόσμος".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Παναθηναϊκός 1-0 τον ΠΑΟΚ, χειροκρότημα για Ουζουνίδη
Ίβιτς: "Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο απ' τον αγώνα"
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ