ΠΑΟΚ

Ο Μπίσεσβαρ ψάχνεται, αλλά δύσκολα θα φύγει

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η πρόταση της Γκεντσλερμπιρλιγκί που “κόλλησε” στον αριθμό των ξένων παικτών της, οι επαφές με άλλες δύο τουρκικές ομάδες. Το Sport24.gr δίνει απαντήσεις στο γιατί και πώς ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναζητά πρωταγωνιστικό ρόλο εκτός ΠΑΟΚ.

Αν και η περσινή σεζόν άρχισε δύσκολα για εκείνον, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγάλα όπλα του ΠΑΟΚ στην πορεία προς την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είτε ως επιτελικός μέσος, είτε ως αριστερός εξτρέμ σε ορισμένες περιπτώσεις, κατάφερε σε 44 συμμετοχές να σκοράρει 7 φορές και να μοιράσει 10 ασίστ. Κέρδισε την εκτίμηση του κόσμου του ΠΑΟΚ και μαζί τον τίτλο ενός από τους πολυτιμότερους παίκτες της περιόδου 2016-2017.

Στην εκκίνηση της φετινής σεζόν, τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν και το αντιλαμβάνεται και εκείνος. Η έλευση του Ομάρ Ελ Καντουρί κατά κύριο λόγο, αλλά και του Μαουρίσιο κατά δεύτερο, διαφοροποιούν το πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου και φέρνουν σε δεύτερο ρόλο τον Ντιέγκο.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ψάχνεται για μία άλλη λύση στην καριέρα του, μία πρόταση από ομάδα που θα μπορούσε να καλύψει και τις οικονομικές απαιτήσεις του (αμείβεται με 700.000 ευρώ ετησίως και έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ) αλλά και τις αγωνιστικές φιλοδοξίες του.

Η “Γκεντσλέρ” ήθελε, αλλά...

Η έρευνα έγινε προς διάφορες χώρες, αλλά το ενδιαφέρον προέκυψε κυρίως από την Τουρκία. Εκεί έχει "χτίσει" πολύ καλό όνομα, φορώντας 4,5 χρόνια την φανέλα της Καϊσέρισπορ. Η Γκεντσλερμπιρλιγκί είναι η ομάδα που ασχολήθηκε αρκετά με την περίπτωσή του, τελικά όμως, όπως ενημέρωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πρόταση δεν έχει κατατεθεί από μέρους της,

Και με βάση τις πληροφορίες που συνέλεξε τοSport24.gr,δύσκολα θα έρθει κιόλας, καθώς η ομάδα της Άγκυρας έχει αρκετούς ξένους παίκτες στη σύνθεσή της, δεν έχει καταφέρει να αποσυμφορήσει το ρόστερ της και κατά συνέπεια δεν μπορεί να κάνει επίσημη κρούση για τον Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ.

Σημειωτέον, στην Τουρκία ο επιτρεπτός αριθμός ξένων (μη Τούρκων, δηλαδή, καθώς εκεί δεν υπάρχουν άλλες εξαιρέσεις) φτάνει τους 14 για κάθε σύλλογο.

Τι ψάχνει ο Ντιέγκο

Πάντως, ο Μπίσεσβαρ δεν ήταν πολύ ζεστός να πάει στην Γκεντσλερμπιρλιγκί, αφού μέσα στα “θέλω” του είναι να πάει σε ομάδα που θα έχει τις δυνατότητες να πάει ψηλά. Σε κάθε περίπτωση, ο 29χρονος άσος ψάχνει ένα ελκυστικό “πακέτο” και όχι απλά ένα καλό συμβόλαιο. Θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ, μόνο αν βρει κάτι καλύτερο για την καριέρα του συνολικά και όχι απλά για να φύγει. Άλλωστε, η ζωή στην Ελλάδα αρέσει στον ίδιο και την οικογένειά του, ο κόσμος τον αγαπά και του το δείχνει και στην καθημερινότητα του, όπου συναντιέται με φίλους του ΠΑΟΚ.

Αυτό που τον “καίει”, από την άλλη, είναι να παίζει όσο το δυνατό περισσότερο και στον τωρινό ΠΑΟΚ, με παρουσία μόνο σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο ρόλος του αυτός δείχνει να περιορίζεται αισθητά.

Συνεχίζει τις επαφές, δύσκολα θα φύγει

Η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία ολοκληρώνεται το βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου κι αυτό έχει δώσει το δικαίωμα σε άλλες δύο τουρκικές ομάδες να κάνουν συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Μπίσεσβαρ. Δύσκολα, όμως, θα έρθει τώρα η πρόταση που θα οδηγήσει την οικογένεια Μπίσεσβαρ σε αλλαγή έδρας.

Σε περίπτωση που έρθει πρόταση, ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει ένα ποσό που αντιστοιχεί στο πριμ υπογραφής που είχε δώσει στον Ολλανδό πέρυσι το καλοκαίρι. Αυτή η συζήτηση, όμως, μάλλον θα μείνει απλά συζήτηση και ο Ντιέγκο θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για την ΠΑΟΚτσήδικη κερκίδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ