ΠΑΟΚ

Ο Μπερμπάτοφ… πατάει γκάζι

Ο Μπερμπάτοφ… πατάει γκάζι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διακοπή που περίμεναν πώς και πώς ο ΠΑΟΚ και ο Βούλγαρος για να βρει απόλυτα τον εαυτό του. Το Sport24.gr έχει τις λεπτομέρειες.

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ ήρθε κυριολεκτικά στο… και πέντε της μεταγραφικής περιόδου για να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ τη φετινή περίοδο, προκαλώντας έκρηξη ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας και τεράστια ενδιαφέρον συνολικά στους ποδοσφαιρόφιλους.

Με ειδικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη προσωπικού γυμναστή και συμμετοχή στις προπονήσεις της Μπάνσκο, ομάδας στην οποία είναι προπονητής ο Αλεξάνταρ Τόμας, παλιός παίκτης του ΟΦΗ και κολλητός του φίλος, κατάφερε να είναι σε καλή φυσική κατάσταση, παρότι είχε να αγωνιστεί από τον περασμένο Μάιο, όταν ακόμη ήταν παίκτης της Μονακό.

Τα εργομετρικά του στον ΠΑΟΚ ήταν απρόσμενα καλά και άρχισε να παίζει από το ματς κόντρα στη Βέροια στις 12 Σεπτέμβρης. Συμμετείχε 32 λεπτά ως αλλαγή του Κλάους και ακολούθησαν άλλα δύο ματς μέσο χρόνο συμμετοχής. 31 λεπτά στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με την Γκαμπάλα στο Μπακού στις 17 Σεπτέμβρη και άλλα τόσα με την ΑΕΚ έξι μέρες μετά. Στις 27 του περασμένου μήνα, αγωνίστηκε ξανά 32 λεπτά κόντρα στον Ατρόμητο και ήρθε και το πρώτο γκολ του με τον ΠΑΟΚ

Ισορροπία στο χρόνο συμμετοχής που αποδεικνύει πόσο προσεκτικά σχεδιασμένη ήταν η διαχείρισή του από τον Ίγκορ Τούντορ. Με τον Κροάτη είχε συμφωνήσει, από την αρχή σχεδόν, ότι θα έβγαζε όλο το παιχνίδι με την Ντόρμουντ (όπως και έγινε καθώς αντικαταστάθηκε στο 89΄) και θα έμπαινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Συνολικά, λοιπόν, μέσα σε ένα μήνα έπαιξε 260 λεπτά. Απόδειξη ότι όσο έτοιμος κι αν δουλεύεις μόνος σου τον αγωνιστικό ρυθμό τον βρίσκεις μέσα από τα παιχνίδια.

Η διακοπή που θα τον φέρει στο 100%

Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, όσο και ο ίδιος ο Μπερμπάτοφ περίμεναν πώς και πώς τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Ο Βούλγαρος άσος δουλεύει από σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα (όσους έχουν απομείνει λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες) κυρίως πάνω στη φυσική κατάσταση και κάνει το δικό του πρόγραμμα μέσα στο γυμναστήριο.

Όταν έρθει η ώρα του αγώνα με τον Ηρακλή, ο «Μπέρμπα» θα είναι απόλυτα έτοιμος να ξεδιπλώσει την τρομερή ποιότητα που τον συνοδεύει και ο Τούντορ θα έχει την άνεση να τον χρησιμοποιεί βασικό, χωρίς να κάνει δεύτερε σκέψεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ