ΠΑΟΚ

Ο Μπερμπάτοφ παίζει για να κυνηγήσει το ρεκόρ του

Ο Μπερμπάτοφ παίζει για να κυνηγήσει το ρεκόρ του
INTIME SPORTS

Το έξτρα κίνητρο που έκανε τον Βούλγαρο σταρ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να θέσει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του εκτός έδρας αγώνα με την Ντόρτμουντ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Προκάλεσε εντύπωση το γεγονός πως είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Ντόρτμουντ ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ αφού στις 28/11 σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ο Βούλγαρος είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στη γάμπα και υπήρχε η εκτίμηση πως θα απουσιάσει για 2-3 εβδομάδες. Ο Βούλγαρος όμως... φόρτσαρε το τελευταίο διάστημα και ζήτησε να παίξει απέναντι στη Ντόρτμουντ γιατί έχει ένα έξτρα κίνητρο.

Ποιο είναι αυτό; Ο Χρίστο Στόιτσκοφ μετρά 35 τέρματα στην Ευρώπη και έτσι ο "Μπέρμπα" αν σκοράρει μία φορά την Πέμπτη, τότε θα τον φτάσει και θα είναι μαζί με αυτόν στην κορυφή των Βούλγαρων παικτών όσον αφορά τα ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Μπερμπάτοφ θέλει να αγωνιστεί απέναντι στους Γερμανούς και ο Ιγκορ Τούντορ τον δοκίμασε στην προπόνηση της Τρίτης. Ποιους άλλους δοκίμασε ο Κροάτης τεχνικός;

Ο Γλύκος ήταν κάτω από τα γκολπόστ και οι Μαλεζάς, Τζαβέλλας και Σκόνδρας στην άμυνα. Στο κέντρο βρισκόταν οι Τσίμιροτ, Τζιόλης και Κάτσε, αριστερά ο Μυστακίδης και δεξιά ο Κωνσταντινίδης. Στην επίθεση ήταν ο Μπερμπάτοφ με τον Μακ. Είναι αμφίβολο πάντως το κατά πόσο αυτό το σχήμα θα κάνει την εμφάνισή του στο ματς της Πέμπτης αφού για παράδειγμα δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα αριστερά τον Μυστακίδη. Η οριστική δοκιμή θα γίνει την Τετάρτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ