ΠΑΟΚ

Ο Μπερμπάτοφ δεν περνά άσχημα στον ΠΑΟΚ

Ο Μπερμπάτοφ δεν περνά άσχημα στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι δήλωσε στην βουλγαρική τηλεόραση ο ατζέντης του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Εμίλ Ντάντσεφ για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης συσκέφθηκε με την Επιτροπή Εορτασμού.

Ο ατζέντης του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, Εμίλ Ντάντσεφ μίλησε στη βουλγαρική τηλεόραση για την πορεία της συνεργασία του "Μίτκο" με τον ΠΑΟΚ.

Σύγκεκριμένα, τόνισε στην BTV: "Δεν το μετάνιωσε ο Μπερμπάτοφ που πήγε στον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του Ντίμιταρ με την ελληνική ομάδα είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου αυτού του χρόνου και δεν πήρε κανένα τεράστιο ποσό γι' αυτό, ούτε εγώ".

Σημείωσε ακόμη ότι θεωρεί δύσκολο να παίξει ποδόσφαιρο στην Βουλγαρία ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και κατέληξε: "Πρώτα ο Θεός, όταν φτάσει η στιγμή να αποχωρήσει, θα του οργανώσουμε ένα τιμητικό ματς όπως του Χρίστο (σ.σ. Στόϊτσκοφ)".

Σύσκεψη του Σαββίδη

Παρουσία του Ιβάν Σαββίδη έγινε σύσκεψη της επιτροπής εορτασμού των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ σήμερα, παρουσία και του Ιβάν Σαββίδη. Παρόντες ήταν ακόμη ο νέος πρόεδρος Λούμπος Μίχελ, καθώς και η Μαρία Γκοντσάρεβα και ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε αναλυτικά για τον σχεδιασμό των εορταστικών εκδηλώσεων και όλων των κινήσεων (όπως της εκπαίδευσης εντός αετού που θα πετά πάνω από την Τούμπα) που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.Ακόμη, ο Σαββίδης προσκλήθηκε από τον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ, Δημοκράτη Παπαδόπουλο στην εκδήλωση που διοργανώνει ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, την επόμενη Κυριακή στο PAOK SPORTS ARENA με την παρουσία όλων των τμημάτων του συλλόγου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ