ΠΑΟΚ

Ο Μίχελ θέλει Μπατάγλια όπως και να 'χει!

Ο Μίχελ θέλει Μπατάγλια όπως και να 'χει!

Ο Ροντρίγκο Μπατάγλια θεωρείται από Μίχελ και Ίβιτς ιδανική περίπτωση για τον ΠΑΟΚ. Πώς κινείται ο "Δικέφαλος", ποια είναι η φοβερή ατάκα του Σλοβάκου για τον Αργεντίνο και γιατί "τρελαίνει" τους πάντες ο πρόεδρος της Μπράγκα. Το Sport24.gr, που αποκάλυψε το θέμα, έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ και του Λούμπος Μίχελ βρίσκεται ο Ροντρίγκο Μπατάγλια. Πιθανόν ψηλότερα από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή που έχουν "τσεκάρει" οι σκάουτς του ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος Αργεντινός μέσος συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά του παίκτη που ψάχνει ο ΠΑΟΚ και το Sport24.gr έχει φροντίσει να σας δώσει όλα τα στοιχεία του. Πρόκειται για μέσο με οργανωτικές ικανότητες, πολύ καλό και στα ανασταλτικά και στα οργανωτικά καθήκοντά του, που μπορεί να βοηθήσει και στο γκολ.

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής της ομάδας ψάχνει το θέμα, ωστόσο, προς το παρόν δεν κάνει δυναμικό μπάσιμο. Κι αυτό γιατί οι απαιτήσεις του προέδρου της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ είναι υπερβολικές. "Ζητά χρήματα τρεις φορές πάνω από την αξία του παίκτη", έλεγε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο Λούμπος Μίχελ.

Από την Πορτογαλία λέγεται ότι ο Αντόνιο Σαλβαδόρ με τρία εκατ. ευρώ θα πουλήσει τον 26χρονο μέσο, η πλευρά του ποδοσφαιριστή, όμως, διαρρέει ότι προς το παρόν ο πρόεδρος θέλει 7 εκατ. ευρώ (για παίκτη που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018). Ίσως αυτό να εννοεί ο Μίχελ όταν μιλά για τρελές απαιτήσεις, γι' αυτό προς το παρόν τηρεί στάση αναμονής.

"Θα πάρουμε 3-4 Μπατάγλια..."

Πάντως, ο παίκτης θεωρείται ιδανική περίπτωση και είναι χαρακτηριστική η ατάκα που χρησιμοποιεί ο Λούμπος Μίχελ στα γραφεία της Τούμπας. "Ακόμη κι αν δεν πάρουμε τον ίδιο, θα αποκτήσουμε 3-4 παίκτες σαν τον Μπατάγλια", λέει.

Στο μεταξύ, ο Μίχελ δεν έχει μιλήσει ακόμη απευθείας με τον ατζέντη του παίκτη. Έχει μεταφερθεί σ' αυτό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ μέσω τρίτου. Οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να υπάρξει επικοινωνία. Άλλωστε, στον Μίχελ αρέσει να έχει "συμμάχους" στις μεταγραφές τους παίκτες που επιδιώκει να φέρει στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ