ΠΑΟΚ

Ο Μίχελ θα τσεκάρει διεθνείς επιθετικούς

Ο Μίχελ θα τσεκάρει διεθνείς επιθετικούς
Μίχελ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ταξίδι ανά την Ευρώπη ετοιμάζει στο τέλος της εβδομάδας ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, για να κάνει εισηγήσεις στον Ιβάν Σαββίδη.

Ετοιμάζει βαλίτσες για ταξίδι στην Ευρώπη ο Λούμπος Μίχελ. Στο τέλος της εβδομάδας ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει από κοντά παιχνίδια εθνικών ομάδων.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει στα χέρια του εισηγήσεις των συνεργατών του από το τμήμα σκάουτινγκ και έχει ήδη ξεχωρίσει δύο-τρεις περιπτώσεις παικτών που θα τσεκάρει τις επόμενες μέρες από κοντά (υπάρχει πληθώρα αγώνων από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή).

Ο Μίχελ θα κάνει τις εισηγήσεις του στον Ιβάν Σαββίδη (το ίδιο θα συμβεί και για τη θέση «8» αλλά και τον επιπλέον εξτρέμ που θέλουν στην Τούμπα) και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις.

Λίστα ακριβών και δανεικών αλλά έτοιμων

Ο Ιβάν Σαββίδης συνηθίζει να κρίνει κατά περίπτωση και γι’ αυτό ο Μίχελ θα κάνει εισηγήσεις για παίκτες από κάθε κατηγορία. Ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποκτηθούν με αγορά (με πολλά ή λίγα χρήματα), αλλά και δανεικούς με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Το σίγουρο είναι, παρότι υπάρχουν και περιπτώσεις νεαρών ταλαντούχων που παρακολουθεί ο ΠΑΟΚ, ότι το βάρος θα πέσει σε έτοιμους παίκτες που θα μπορέσουν να αποδώσουν άμεσα και θα βοηθήσουν τον Δικέφαλο να λύσει τα αγωνιστικά προβλήματά του και κυρίως αυτό του γκολ.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ