ΠΑΟΚ

Ο Μίχελ σε αποστολή για μεταγραφή-πωλήσεις

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται εκτός Ελλάδας με σκοπό να προχωρήσει το ζήτημα απόκτησης τουλάχιστον ενός ποδοσφαιριστή, αλλά και να συζητήσει προτάσεις ενδιαφέροντος άλλων συλλογών για παίκτες του ΠΑΟΚ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει βάλει τις μεταγραφές σε δεύτερη μοίρα (όπως φάνηκε και στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης), αυτό δεν σημαίνει όμως ότι στην Τούμπα έχουν βάλει "stop" στις συζητήσεις για την απόκτηση τουλάχιστον ενός ακομη ποδοσφαιριστή μετά τον Μάρσιο Αζεβέντο.

Απόδειξη γι' αυτό αποτελεί το ταξίδι που κάνει εκτός Ελλάδας ο Λούμπος Μίχελ. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, μετά τις συζητήσεις που είχε την Κυριακή, μετά τον αγώνα του Δικεφάλου με τον Απόλλωνα, με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αναχώρησε για το εξωτερικό προκειμένου να προχωρήσει υποθέσεις που αφορούν στα μεταγραφικά.

Σύμφωνα με τις λίγες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο 49χρονος Σλοβάκος έχει από χθες επαφές για το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού, καθώς επίσης και ραντεβού που αφορούν σε ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΙΕΒΟ

Με δεδομένη και την παρουσία του Γιώργου Σαββίδη (βρίσκεται μαζί του και η σύζυγός του, Γιάννα) στην Μαρμπέγια της Ισπανίας, εκεί όπου αυτές τις μέρες ένας από τους βασικούς στόχους του ΠΑΟΚ για το κέντρο άμυνας, ο Εβγέν Χατσερίντι κάνει μίνι προετοιμασία με την ομάδα της Ντιναμό Κιέβου, πολλοί εκτιμούν πως το ταξίδι του Μίχελ συνδέεται με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στο Κίεβο για επαφές με την διοίκηση του ουκρανικού συλλόγου.

Ο Λούμπος Μίχελ προσπαθήσει να διατηρήσει όσο το δυνατό μεγαλύτερη μυστικότητα στο συγκεκριμένο ταξίδι και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι τα μεταγραφικά νέα για τον ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ