ΠΑΟΚ

Ο Μίχελ πίσω στη βάση του

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
Μίχελ, Σαββίδης MOTIONTEAM

Ο Λούμπος Μίχελ επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, ο Ιβάν Σαββίδης έρχεται σήμερα, δύσκολα όμως θα αλλάξει κάτι στη σχέση του Σλοβάκου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, μετά την ολιγοήμερη απουσία του στη Σλοβακία προκειμένου να ζήσει από κοντά όμορφες οικογενειακές στιγμές με την γέννηση της εγγονής του. Χθες το μεσημέρι, μάλιστα, έδωσε το παρών στο γεύμα που διοργανώθηκε για την ομάδα και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Πανόραμα.

Από τις συνομιλίες που είχε με μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και ανθρώπους της ΠΑΕ, βγαίνει η αίσθηση ότι τίποτα δεν θα αλλάξει στην εργασιακή σχέση του με τον Δικέφαλο και θα παραμείνει στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Πάντως, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς σήμερα (9/7) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ. Προγραμματισμένο ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών δεν υπάρχει και το αν θα γίνει θα κριθεί από το πρόγραμμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Όπως και να 'χει, ο Σαββίδης θα αποφανθεί οριστικά πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος για το αν θέλει να συνεχίσει με τον Λούμπος Μίχελ στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή (σενάριο που είναι και το πιο πιθανό), καθώς θέλει άπαντες να είναι αφοσιωμένοι στους αγώνες που έρχονται.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ