ΠΑΟΚ

Ο Μίχελ έπιασε δουλειά για τη νέα σεζόν!

Ο Μίχελ έπιασε δουλειά για τη νέα σεζόν!
Μίχελ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούμπος Μίχελ ολοκλήρωσε ταξίδι στο εξωτερικό για να τσεκάρει αθλητικά κέντρα, ενώ έκανε επαφές και για μεταγραφές. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Δείγμα πολύ καλής οργάνωσης και προγραμματισμού είναι το ταξίδι που ολοκλήρωσε χθες (10/3) ο Λούμπος Μίχελ. Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ επέστρεψε μέσω Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, έχοντας κάνει σημαντική δουλειά σε δύο τομείς.

Κατ' αρχάς, στην έρευνα για αθλητικά κέντρα που θα φιλοξενήσουν τον ΠΑΟΚ στην περίοδο προετοιμασίας του καλοκαιριού και δεύτερο στις μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, ο βετεράνος ρέφερι έκανε αυτοψία σε ξενοδοχεία που διαθέτουν τις υποδομές και μπορούν να φιλοξενήσουν την ομάδα του ΠΑΟΚ μέσα στον Ιούλιο για το βασικό στάδιο προετοιμασίας (οι πληροφορίες μιλούν για αθλητικά κέντρα στην Ολλανδία στη Γερμανία και ίσως και στην Αυστρία).

Παράλληλα, ο Μίχελ έκανε και ραντεβού με αθλητικούς διευθυντές ομάδων του εξωτερικού ανοίγοντας και το κεφάλαιο μεταγραφές. Αν μη τι άλλο, το ταξίδι του Μίχελ δείχνει ότι στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να στηριχθούν στην φετινή ομάδα και προχωρούν από τώρα θέματα προγραμματισμού της νέας περιόδου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίβιτς, ο... διαχειριστής
Ενρίκε: "Πρώτος μήνας στον ΠΑΟΚ, όλα καταπληκτικά"
Το πλάνο του Ίβιτς για την ΑΕΚ
Ίβιτς: "Πιο δύσκολο το ντέρμπι με ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ