ΠΑΟΚ

Ο Μίχελ είδε Σαχταρ, κάνει πάλι ταξίδια

Ο Μίχελ είδε Σαχταρ, κάνει πάλι ταξίδια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, παρακολούθησε το παιχνίδι της ουκρανικής ομάδας από τα επίσημα μαζί με Σεβτσένκο, Γκολόβκο και τον 65χρονο τεχνικό της Ντνίπρο Μίρον Μάρκεβιτς.

Ο Λούμπος Μίχελ συνεχίζει τα ταξίδια μεταγραφικού χαρακτήρα, ενισχύοντας παράλληλα και τις δημοσιες σχέσεις του. Ο Σλοβάκος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, βρίσκεται το Σαββατοκύριακο σε Βέλγιο και Ολλανδία και παρακολουθεί διάφορα παιχνίδια, ενώ την περασμένη Πέμπτη ήταν στην Ουκρανία και-όπως αναφέρουν ουκρανικά μέσα ενημέρωσης-είδε από κοντά τον ημιτελικό του Europa League ανάμεσα στη Σαχτάρ και τη Σεβίλλη.

Εκεί ήταν και οι βετεράνοι Αντρέι Σεβτσένκο και Αλεξάντερ Γκολόβκο και ο 65χρονος Ουκρανός προπονητής της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη ο Σαββίδης και κατά καιρούς φερόταν να απασχολεί τον ΠΑΟΚ.

Ρασίνγκ και Περέιρα επιθυμούν ανανέωση του δανεισμού

Ο Φακούντο Περέιρα είναι δανεικός μέχρι το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ στη Ρασίνγκ Κλουμπ και σύμφωνα με δηλώσεις παραγόντων της αργεντίνικης ομάδας, αλλα και όσο λέει και ο ίδιος θελουν να συνεχίσουν μαζί και του χρόνου. Γι' αυτό θα επιδιωχθεί επαφή με τον ΠΑΟΚ για ανανέωση.

Χαμαλάινεν: "Δεν με ικανοποίησε η πρόταση του ΠΑΟΚ"

Ο 30χρονος Φινλανδός Κάσπερ Χαμαλάινεν είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ τον περασμενο Γενάρη. Ο ίδιος έκανε και πάλι δηλώσεις εξηγώντας γιατί δεν επέλεξε την πρόταση του Δικεφάλου. Συγκεκριμένα, είπε: "Ήθελα να φύγω από την Πολωνία. Υπήρχε ενδιαφέρον από την Μπρόντμπι Κοπεγχάγης και τον ΠΑΟΚ, καθώς και από την Κύπρο αλλά καμία από τις προτάσεις αυτές δεν ικανοποιούσαν τις απαιτήσεις μου. Στο τέλος της χρονιάς προέκυψε η Λέγκια. Μιλήσαμε για δύο εβδομάδες. Μου έκαναν μια καλύτερη προσφορά, έτσι είπα το... ναι.. Δεν ξέρω αν το συμβόλαιο που έκανα είναι το υψηλότερο γιατί δεν μπορώ να γνωρίζω τι γίνεται στις τσέπες των συμπαικτών μου αλλά η ποιότητα έχει κόστος. Και δεδομένου ότι μου έκαναν μια τέτοια πρόταση, μάλλον το αξίζω...".

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ