ΠΑΟΚ

Ο μικρός ΠΑΟΚτσής που εκτέλεσε τη Γιουβέντους

Ο μικρός ΠΑΟΚτσής που εκτέλεσε τη Γιουβέντους

'Άφωνη έχει αφήσει την ποδοσφαιρική Ευρώπη ο 13χρονος, Χρήστος Τζόλης, που έχει βάλει δέκα γκολ σε τέσσερα ματς με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Θα πρέπει να τρίβει τα χέρια του ο Ιβάν Σαββίδης για την εξέλιξη του μικρού Χρήστου Τζόλη, καθώς είναι γνωστή η ευαισθησία που δείχνει σε παίκτες που βγαίνουν από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ο 13χρονος μεσοεπιθετικός φορώντας τη φανέλα με το 10 κάνει πράγματα και θαύματα στο τουρνουά "Λέναρτ Γιόχανσον" που διεξάγεται στη Σουηδία.

Η Κ13 του "Δικεφάλου" έχει φθάσει στον τελικό (θα αντιμετωπίσει την Ραπίντ Βιέννης) στην κατηγορία της, έχοντας κατά σειρά κερδίσει την Κρίσταλ Πάλλας με 5-1, την Κοπεγχάγη με 3-0, την ΑΙΚ Στοχκόλμης με 5-0 και σήμερα (16/5) το απόγευμα την Γιουβέντους με 1-0.

Ο Τζόλης είναι πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση (ο Τρόυμπριτζ της Κρίσταλ Πάλας με ακολουθεί πολύ μακριά με 4) πέτυχε συνολικά 10 τέρματα. Τέσσερα γκολ στο πρώτο ματς, έκανε χατ-τρικ στο δεύτερο, σημείωσε δύο στο ματς με την ΑΙΚ και πέτυχε το γκολ που έδωσε τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην "Μεγάλη Κυρία".

Ο γεννημένος στις 30 Γενάρη του 2002 είναι ένα αυθεντικό ταλέντο που πήγε στην Τούμπα από τη Δόκα Πενταλόφου του 2010. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι είχε αναδειχθεί MVP στο LuKoil Cup στην Κωνσταντινούπολη.

Ο μικρός ΠΑΟΚτσής που εκτέλεσε τη Γιουβέντους
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ