ΠΑΟΚ

Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Ίβιτς

Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Ίβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, για πρώτη φορά σκέφτεται να ρίξει 17χρονα και 19χρονα παιδιά βασικούς σε επίσημο παιχνίδι. Ποιοι βρίσκονται στο κατώφλι της αρχικής ενδεκάδας απέναντι στον Πανελευσινιακό.

Υπάρχουν ερωτηματικά που δημιουργούνται από τις επιλογές που έκανε ο Βλάνταν Ίβιτς για την αποστολή του αυριανού αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ στην Ελευσίνα.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν επέλεξε τον Μπρκιτς και πήρε το δίδυμο Βελλίδη-Σιαμπάνη για τη θέση "1", άφησε έξω τον Μάμε Τιάμ και προτίμησε να έχει όχι μόνο δύο (όπως ορίζει η προκήρυξη του Κυπέλλου) αλλά και παραπάνω πιτσιρικάδες, γεννηθέντες από 1.1.1997 και έπειτα, μαζί του.

Καταρχήν, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η απουσία του Τιάμ δεν κρύβει κάποια είδηση... παραγκωνισμού του. Κι αυτό γιατί ο Σενεγαλέζος ταλαιπωρείται από ίωση τις τρεις τελευταίες μέρες, ενώ δεν έχει απαλλαγεί και από κάποιες ενοχλήσεις στον τένοντα του γονάτου του.

Αντίθετα, για κάποιον από τους Σιαμπάνη, Δημητριάδη, Ματθαίου υπάρχει σκέψη ακόμη και για συμμετοχή στην ενδεκάδα. Κι αυτό γιατί βάσει του κανονισμού αδειοδότησης, κάθε ομάδα υποχρεούται μέσα στη σεζόν να δώσει πέντε 70λεπτα σε δύο νεαρούς παίκτες (στα ηλικιακά όρια που αναλύσαμε πιο πάνω).

Υπάρχει, όμως, αναμονή για μία έγγραφη ενημέρωση με υπογραφή της ΕΠΟ, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα. Και εδώ είναι που δημιουργείται ο προβληματισμός στον Ίβιτς για το αν πρέπει τώρα, στο θεωρητικά πιο εύκολο ματς της σεζόν, να δώσει 70λεπτο σε κάποιον ή κάποιους νεαρούς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ