ΠΑΟΚ

Ο Μαυροπάνος "θορύβησε" τον Σαββίδη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η μεταγραφή του Κώστα Μαυροπάνου στην Άρσεναλ οδήγησε τον Ιβάν Σαββίδη να δώσει εντολή για πιο εντατικό "παιδομάζωμα".

Δημιούργησε αίσθηση και αποτέλεσε, χωρίς δεύτερη σκέψη, το πρώτο θέμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο στις πρώτες μέρες του 2018 η μεταγραφή του Κώστα Μαυροπάνου από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Άρσεναλ. Συζητήθηκε παντού και τα γραφεία της Τούμπας και του... "Μακεδονία Παλλάς" δεν ήταν εξαίρεση.

Ο Ιβάν Σαββίδης εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα και μάλιστα "ενοχλήθηκε" που ο ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη περίπτωση έδειξε αργά αντανακλαστικά. Γι' αυτό, ζήτησε από τους συνεργάτες του να προχωρήσει πιο εντατικά το "παιδομάζωμα", για το οποίο έχει δώσει εντολή και από τα προηγούμενα χρόνια.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στις συζητήσεις που είχε μαζί τους επικαλέστηκε το παράδειγμα της μεταγραφής Λημνιού από τον Ατρόμητο και ζήτησε να υπάρξουν και νέες μεταγραφές τέτοιο τύπου.

"Θέλω να έχουμε τον πρώτο λόγο για κάθε ταλαντούχο παίκτη που ξεχωρίζει στην Ελλάδα"ήταν η ξεκάθαρη θέση του που δίνει και το στίγμα του πώς θα κινηθεί από εδώ και στο εξής ο "Δικέφαλος", παράλληλα με τις μεταγραφές έτοιμων παικτών.

Το τμήμα σκάουτινγκ του "Δικεφάλου" έχει ήδη κάνει προεργασία με νεαρούς παίκτες και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να έρθουν στο προσκήνιο περιπτώσεις όπως του 19χρονου, Ενέα Μιχάι, του Παναιτωλικού και του 17χρονου, Δημήτρη Μελιόπουλου, της Ξάνθης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ