ΠΑΟΚ

Ο Ματέους αρέσει, ο ατζέντης του ενοχλεί

Ο Ματέους αρέσει, ο ατζέντης του ενοχλεί
Ματέους

Ο 33χρονος επιθετικός, Ματέους Νασιμέντο, δεν έπαψε ποτέ να θεωρείται πολύ καλή περίπτωση για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, κανείς τους όμως δεν ξεχνά τι συνέβη το καλοκαίρι.

Αν υπήρχε ένας παίκτης που όσο κανείς είχε επηρεάσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι αυτός είναι ο Ματέους Λέιτε. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, με ικανότητα να παίζει τόσο στα άκρα όσο και στον άξονα, είχε χαρακτηριστεί απ' όλους στην Τούμπα ως ιδανική περίπτωση για τη νέα ομάδα που ήθελαν να χτίσουν.

Υψηλή ποιότητα και παραστάσεις από κορυφαίο επίπεδο στο οποίο είχε φτάσει με τη Ντνίπρο αποτελούσαν εγγύηση ότι θα μπορούσε να αποτελέσει ένα από τα στηρίγματα για το οικοδόμημα του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Λούμπος Μίχελ είχε προχωρήσει σε συμφωνία μαζί του, ο παίκτης είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από τον ατζέντη του και πριν βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο, ήρθε η πρόταση με τα διπλάσια και πλέον χρήματα από την Σιγιάζουανγκ. Το πέρασμά του από την Κίνα μάλλον θα είναι σύντομο, καθώς η ομάδα του δεν μπόρεσε να γλιτώσει τον υποβιβασμό αν και ο ίδιος δεν τα πήγε άσχημα (8 γκολ σε 16 ματς.

Κάπως έτσι το όνομά του ήρθε και πάλι στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ (δεν είχε βγει ποτέ από το μυαλό των ανθρώπων του είναι αλήθεια, από τη στιγμή που ο παίκτης που αποκτήθηκε μετά το ναυάγιο με τον Βραζιλιάνο, ο Μπίσεσβαρ, δεν έχει καταφέρει ακόμη να πείσει).Θα μπορούσε κανείς εύκολα να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί άμεσα για να κλείσει τον Ματέους ενόψει Ιανουαρίου, ωστόσο υπάρχει έντονη διστακτικότητα και προβληματισμός.

Προκύπτει από την αλγεινή εντύπωση που είχε δημιουργήσει ο ατζέντης του Βραζιλιάνου, ο οποίος αθέτησε τη συμφωνία που είχε κάνει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και αυτό ενοχλεί και δεν ξεχνιέται.Ο Λούμπος Μϊχελ έχει ήδη αρχίσει να "σκανάρει" περιπτώσεις άλλων παικτών που έχουν εισηγηθεί τα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ και προφανώς η εξέλιξη που θα έχει αυτή η αναζήτηση θα παίξει και τον καθοριστικότερο ρόλο για το αν ο ΠΑΟΚ επανέλθει στην περίπτωση Ματέους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ