ΠΑΟΚ

Ο Μαρκέβιτς ξεκαθαρίζει: "Δεν μίλησα με ΠΑΟΚ"

Ο Μαρκέβιτς ξεκαθαρίζει: "Δεν μίλησα με ΠΑΟΚ"
Μάρκεβιτς

Δημοσίευμα στην Ουκρανία γράφει για συνύπαρξη Σαββίδη, Μίχελ και Μιρόν Μαρκέβιτς στο γήπεδο της Σαχτάρ της Μ. Πέμπτη, ωστόσο φαίνεται πώς οι συμπατριώτες του Ουκρανού τεχνικού χάθηκαν στη μετάφραση.

Το όνομα του Μιρόν Μαρκέβιτς είναι από εκείνα που συζητιούνται κάθε φορά που προκύπτει θέμα προπονητή τα δύο τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, όπως είχαμε σημειώσει και σε ρεπορτάζ του Sport24.gr για τις αναζητήσεις του Δικεφάλου για τον νέο τεχνικό της ομάδας, τη δεδομένη χρονική περίοδο, δεν προκύπτει ότι έχουν γίνει επαφές.

Χθες, ο 65χρονος τεχνικός της Ντνίπρο έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα "Metrosport" με αφορμή την κοινή παρουσία του με τον Λούμπος Μίχελ σο γήπεδο της Σαχτάρ στον αγώνα της ουκρανικής ομάδας με τη Σεβίλλη την Μ. Πέμπτη. Ο κόουτς της Ντνίπρο σημείωσε:

"Ήμασταν στο γήπεδο εγώ και ο Λούμπος Μίχελ, αλλά δεν μιλήσαμε καθόλου. Ούτε με τον Ιβάν Σαββίδη έχω μιλήσει".Σημείωσε ακόμη ότι μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες θα γνωρίζει και τι θα γίνει με το μέλλον της συνεργασίας του με την Ντνίπρο. Αυτές οι δηλώσεις έφεραν δημοσίευμα στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στην σελίδα " ua-football.com", στο οποίο ο συντάκτης χάθηκε στη μετάφραση και μετέφερε δηλώσεις του Μάρκεβιτς ως εξής:

"Ήμουν στο γήπεδο μαζί με τον Μίχελ και τον Σαββίδη, εγώ μίλησα περισσότερο με τον Σαββίδη".Κάπως έτσι δημιουργήθηκε θέμα, όπως φαίνεται, εκ του μη όντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ