ΠΑΟΚ

Γκοϊάν: "Ο Μάρικα είναι κοντά στον ΠΑΟΚ"

Γκοϊάν: "Ο Μάρικα είναι κοντά στον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Ντορίν Γκοϊάν, επιβεβαιώνει ότι ο συμπατριώτης του, επιθετικός της Κόνιασπορ, Τσιπριάν Μάρικα, δέχθηκε κρούση από τον ΠΑΟΚ και τονίζει ότι βρίσκεται μια ανάσα από τις υπογραφές.

Στην ρουμανική ιστοσελίδα sport.roαναρτήθηκαν πριν από λίγο δηλώσεις του αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης, Ντορίν Γκοιάν, ο οποίος επιβεβαιώνει τις επαφές του Μάρικα με τον ΠΑΟΚ και σημειώνει ότι ο 30χρονος επιθετικός είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με το "Δικέφαλο". Ο συντάκτης του κειμένου, εξάλλου, επισημαίνει ότι την Δευτέρα (31/8) ο Τσιπριάν Μάρικα θα οριστικοποιήσει την μετακίνησή του στην Τούμπα.

"Ξέρω ότι ο Μάρικα είναι κοντά στο να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ. Του μίλησα τις προάλλες και το γνώριζα. Εχει στα χέρια του μια πολύ καλή προσφορά από τον ΠΑΟΚ"δήλωσε αρχικά ο Γκοιάν και πρόσθεσε: "Εμένα μου αρέσει στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς οπαδούς, παίζει στο Europa League. Ο Μάρικα μπορεί να είναι ένας σημαντικός παίκτης γι' αυτούς. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν".

Όπως και να έχει οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το ζήτημα του παίκτη που θα καλύψει μαζί με τον Αθανασιάδη την θέση του επιθετικού στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ