ΠΑΟΚ

Ο Μαουρίσιο... τρέχει και για Ατρόμητο!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Μαουρίσιο συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του δίνουν πιθανότητες συμμετοχής ακόμη και για το δευτεριάτικο (20/11) ματς στην Τούμπα. Παραμένει αμφίβολος ο Λέοβατς.

Ο Μαουρίσιο εντυπωσιάζει στους χρόνους αποθεραπείας του. Ο Βραζιλιάνος μέσος μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης που έγινε το απόγευμα (15/11) στη Μεσημβρία και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως την κάκωση δευτέρου βαθμού στον οπίσθιο χιαστό.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο την Δευτέρα (20/11).

Ο Μαουρίσιο... τρέχει και για Ατρόμητο!

Αντίθετα, ο Μαρίν Λέοβατς εξακολουθεί να πονάει στο αριστερό γόνατο και η συμμετοχή του θα κριθεί τις επόμενες δύο μέρες.

Όσον αφορά στον Γιάννη Μυστακίδη, την Τετάρτη (15/11) έριξε ρυθμούς σε πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης κι από την Πέμπτη (16/11) θ' ανεβάσει και πάλι.

Η προπόνηση έγινε κάτω από βροχή και αέρα, αφορούσε το ενεργητικό πρέσινγκ του αντιπάλου και την αντοχή στη φυσική κατάσταση μέσα από ασκήσεις σε δύο γκρουπ και οι μόνοι που απουσίαζαν ήταν οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Φερνάντο Βαρέλα, καθώς Ρόμπερτ Μακ και Μάριος Σιαμπάνης έδωσαν κανονικά το παρών.

Την Πέμπτη (16/11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Sold out για τα 100 αντίτυπα του συλλεκτικού Toumba Magazine

Μια μέρα ήταν αρκετή προκειμένου να εξαντληθεί πριν καν κυκλοφορήσει. Το Toumba Magazine Collectors Issue έγινε άμεσα sold out από το ηλεκτρονικό pre order.

Η μοναδική έκδοση του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ τυπώθηκε μόλις σε 100 αντίτυπα, τα οποία εξαφανίστηκαν σε σχεδόν 24 ώρες. Έτσι το Toumba Magazine Collectors Issue δεν θα τεθεί προς πώληση στο PAOK FC Official Stores και στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ.

Οι τυχεροί που πρόλαβαν να το προ παραγγείλουν μέσα από το store.paokfc.grθα το λάβουν τις επόμενες μέρες με δωρεάν έξοδα αποστολής.

Όσοι δεν ήσασταν αρκετά γρήγοροι μπορείτε ν’ αγοράσετε την κανονική έκδοση του Toumba Magazine Special Edition στην τιμή των 5 ευρώ. Το ένατο τεύχος του περιοδικού του ΠΑΟΚ που είναι αφιερωμένο στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας πωλείται στα εξής σημεία:

• PAOK FC Official Store

Store.paokfc.gr

• Βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ

• Σε όλα τα σημεία διανομής Τύπου στη Βόρεια Ελλάδα

• Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

• Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

• Στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία»

• Στον ΟΣΕ Θεσσαλονίκης Το Toumba Magazine σας ευχαριστεί για την ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη σας κι ετοιμάζει νέες συμφωνίες και νέες εκπλήξεις που θα σας αναγκάσουν να το αναζητήσετε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Μεγάλη η θλίψη μας για τους νεκρούς από μια κακοκαιρία"
Ατζέντης Σολδάνο: "Μιλήσαμε με τον ΠΑΟΚ"
Κοντρέρας: "Συγγνώμη που στεναχώρησα κόσμο πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό"
Απολογισμός με Πέλκα και Πρίγιοβιτς
Τι συνέβη με ΠΑΟΚ και Γέφτιτς
Σιαμπάνης: Εκρηκτικό ταλέντο, περιμένει την καθιέρωση
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ