ΠΑΟΚ

"Ο μάνατζέρ του έλεγε Ολυμπιακό και εγώ ΠΑΟΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα "ασπρόμαυρα" αισθήματα της οικογένειας Λημνιού έπαιξαν το ρόλο τους στη μετακίνηση του 19χρονου Δημήτρη από τον Ατρόμητο στον ΠΑΟΚ.

Ο Στέλιος Λημνιός, πατέρας του Δημήτρη, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε όλα όσα συνέβησαν μέχρι να δώσουν τα χέρια ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και ο γιος του, τον οποίο θα δει να αγωνίζεται στην αγαπημένη του ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέλιος Λημνιός στο "Αθλητικό Metrpolis":

Για τα συναισθήματα του για τη μεταγραφή του γιου του στον ΠΑΟΚ:

Ναι, βέβαια. Η χαρά μας είναι το κάτι άλλο. Πετάω στα ουράνια γιατί είμαι γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚτσής. Όταν είχε πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα τρία ματς είχα χάσει μόνο. Δεν τον έκανα ΠΑΟκτσή όμως αλλά θα γίνει από σήμερα.

Για τα συναισθήματα του 19χρονου εξτρέμ:

Η χαρά του ήταν το κάτι άλλο. Δε μπορούσε να το πιστέψει.

Για το πότε έγινε η πρώτη κρούση:

Πριν ταξιδέψουμε για την Ολλανδία είχαμε την πρώτη κρούση. Πριν 20 μέρες περίπου. Ο μάνατζερ του έκανε κρούση και αφού ο Σαββίδης με τον Σπανό τα είχαν βρει, απέμεινε μόνο η θετική απάντηση του μικρού. Στη συνάντηση που είχε με το Μίχελ, και πιθανότατα ήταν και ο Κωνσταντινίδης εκεί, λύθηκαν όλα όταν παρενέβη ο Ίβιτς.

Στο παρασκήνιο υπήρχε και ο Ολυμπιακός. Δούλευε υπόγεια όμως. Εγώ προσωπικά του είπα να πάει στον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο. Το μεγάλο το αφεντικό έλεγε Ολυμπιακός, ο μεγάλος μάνατζερ δηλαδή. Επενέβη και ο Ίβιτς και αυτό έπαιξε και το μεγαλύτερο ρόλο. Μίλησε μαζί του και του είπε: "Σε θέλω εγώ προσωπικά στην ομάδα, και εγώ και ο πρόεδρος".

Δεν έχω μιλήσει μαζί του από κοντά. Έχουμε μιλήσει από το τηλέφωνο. Τη Μεγάλη Δευτέρα ανεβαίνουμε για να υπογράψουμε τετραετές συμβόλαιο. Τον πιστεύουν πολύ το μικρό. Θα δείτε στην πορεία τι θα κάνει ο Δημητράκης όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά και πιο πάνω.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ