ΠΑΟΚ

Ο Μακ βγήκε από το σάιτ της Ζενίτ και επιστρέφει στον ΠΑΟΚ

Ο Μακ βγήκε από το σάιτ της Ζενίτ και επιστρέφει στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, Ρόμπερτ Μακ, ταξίδεψε χθες (30/6) για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της Ζενίτ, αλλά δεν θα μείνει για πολύ εκεί. Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο 26χρονος.

Ζενίτ και ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να ανακοινώνουν την συμφωνία για τον δανεισμό του Ρόμπερτ Μακ από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης σε αυτή της Θεσσαλονίκης, καθώς οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές είχαν αίσιο τέλος και για εκείνες αλλά και για τον ποδοσφαιριστή, που κίνησε τις διαδικασίες επιστροφής του στον "Δικέφαλο του Βορρά"

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του Μακ μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όταν και οι ασπρόμαυροι θα έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη, καθώς στην συμφωνία που επιτεύχθηκε μπήκε ρήτρα αγοράς.

Η Ζενίτ αναχώρησε χθες για την Αυστρία, με τον Μακ να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των παικτών. Η Ρωσική ομάδα μάλιστα γνωστοποίησε πως στις 8 Ιουλίου θα δώσει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι, το οποίο δεν έχει ακόμα επικυρωθεί, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο υποψήφιος αντίπαλός της πριν την πρεμιέρα του Ρωσικού πρωταθλήματος που είναι στις Ιουλίου.

Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Από χθες, υπάρχει μια αλλαγή στο φόντο του σάιτ της Ζενίτ. στην δεξιά πλευρά, υπήρχε ο Μακ, σε προσπάθειά του με τη μπάλα αλλά πλέον από τον Χάβι Γκαρσία... Πρόκειται για μια λεπτομέρεια που όμως κάνει την διαφορά, καθώς ο Μακ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Ζενίτ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ