ΠΑΟΚ

Ο Μακ "τρέχει" και τον ΠΑΟΚ!

Ο Μακ "τρέχει" και τον ΠΑΟΚ!
INTIME SPORTS

Νέο συμβόλαιο ενόψει για τον Σλοβάκο, αφού το ραντεβού της ΠΑΕ με τον ατζέντη του προγραμματίζεται για το διάστημα των εορτών. Σκάουτερ βρέθηκαν για χάρη του στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ".

Ο Ρόμπερτ Μακ είναι το κεντρικό πρόσωπο, όχι των τελευταίων ημερών λόγω του (δεύτερου) γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ, αλλά συνολικά της φετινής περιόδου για τον ΠΑΟΚ. Απόλυτα λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι με τα 13 γκολ σε 26 ματς (και τα άλλα τέσσερα που έχει πετύχει με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας) έχει καταφέρει να βρίσκεται σχεδόν μόνιμα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και να έλκει το ενδιαφέρον διαφόρων συλλόγων ανά την Ευρώπη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, στις κερκίδες του Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ βρέθηκαν σκάουτερ που τον παρακολούθησαν για λογαριασμό γερμανικών και άλλων συλλόγων που έχουν ήδη φροντίσει να στείλουν μηνύματα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Η αλλαγή ρόλου που του έκανε φέτος ο Τούντορ, χρίζοντάς τον «ελεύθερο επιθετικό που κινείται κοντά στην περιοχή» του έδωσε την ευκαιρία να δείξει την εκτελεστική δεινότητά του για την οποία πολλοί αμφέβαλλαν πέρυσι όταν σε συνολικά 35 ματς σημείωσε 8 τέρματα, έχασε όμως πολύ μεγάλο αριθμό ευκαιριών.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης που είχε δεχθεί θετικές εισηγήσεις από ανθρώπους του περιβάλλοντός του που γνωρίζουν την αγορά για τον Μακ ήταν αυτός που τον πρότεινε στον Σαββίδη και τελικά αποκτήθηκε, όμως, δεν είχε καταφέρει όσο πετυχαίνει φέτος ο Τούντορ μαζί του.

Ο 37χρονος τεχνικός εκτιμά τόσο πολύ τα προσόντα και την αξία του, που αρχίζει την επίθεση από αυτόν και μετά επιλέγει ποιον από τους Μπερμπάτοφ ή Κλάους θα βάλει δίπλα του.

Η ώρα της επιβράβευσης

Ο ΠΑΟΚ, στην περίπτωση του Μακ, βλέπει μία μετοχή που κρατά στα χέρια του να σπάει συνεχώς ανοδικά ρεκόρ και όλοι, από τον Ιβάν Σαββίδη μέχρι τον τελευταίο συνεργάτη του στην ΠΑΕ, αντιλαμβάνονται πώς πρέπει να αναπροσαρμοστούν οι όροι της συνεργασίας τους.

Ο Άρνεσεν θέλει να εξασφαλίσει τουλάχιστον δύο, ακόμη, χρόνια συνεργασίας του ΠΑΟΚ μαζί του (να κάνει δηλαδή ένα νέο συμβόλαιο, τουλάχιστον, μέχρι το 2019) και φυσικά να του ανεβάσει τις απολαβές από τις περίπου 350.000 που είναι τώρα σε ένα ποσό αρκετά μεγαλύτερο (κάποιες πληροφορίες μιλούν για ετήσια αμοιβή πάνω από 600.000 ευρώ) έτσι ώστε να βάλει και μία υψηλή ρήτρα που θα τον «δένει» με τον ΠΑΟΚ.

Ας μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι ο Μακ παίζει στα τελικά του Euro και μετά θα μπει στον τελευταίο χρόνο στου συμβολαίου του.

Ραντεβού μέσα στις γιορτές

Οι τελευταίες πληροφορίες από το στενό περιβάλλον της ΠΑΕ αναφέρουν ότι προγραμματίζεται ραντεβού με τον ατζέντη του παίκτη, Γιουράι Βένγκλος μέσα στις γιορτές. Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να κινηθούν άμεσα και να κλείσουν τη συμφωνία που θα τους επιτρέψει να ορίζουν το μέλλον του παίκτη.

Ακόμη κι αν μέσω του Euro ανεβάσει ακόμη περισσότερο την αξία του, ο ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος να υποδεχθεί μία κρούση ενός συλλόγου και να εξασφαλίσει το μέγιστο κέρδος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ