ΠΑΟΚ

Ο Μακ, οι σειρήνες και ο ΠΑΟΚ

Ο Μακ, οι σειρήνες και ο ΠΑΟΚ
Μακ

Διερευνητικές κρούσεις από ανθρώπους που λειτουργούν για λογαριασμό αγγλικών και γερμανικών ομάδων δέχονται οι εκπρόσωποι του Ρόμπερτ Μακ.

Ο Ρόμπερτ Μακ έχει πραγματοποιήσει ονειρικό ξεκίνημα την φετινή σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας πετύχει εννιά γκολ σε 14 αγώνες.

Αν σε αυτό το γεγονός προσθέσει κανείς ότι ο 24χρονος Σλοβάκος ήταν ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της Εθνικής του ομάδας για να φτάσει μέχρι τα τελικά του Euro 2016, τότε εύκολα συμπεραίνει ότι η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει αυξηθεί αρκετά.

Γι' αυτό και οι εκπρόσωποι του 24χρονου Σλοβάκου δέχονται διερευνητικές κρούσεις από ανθρώπους που λειτουργούν για κλαμπ ομάδων από Αγγλία, Γερμανία, κυρίως, και άλλες χώρες πρώτης γραμμής.

Ο Μακ, πάντως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2017 και, πλέον, είναι βέβαιο, ότι μετά το EURO το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων θα ενταθεί.

Ο Άρνεσεν έκανε το καλοκαίρι μία συζήτηση με τον βασικό ατζέντη του παίκτη, Γιουράι Βένγκλος, ενημερώνοντάς τον για την πρόθεση του ΠΑΟΚ να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο (επιμήκυνση στη διάρκεια, αύξηση απολαβών και μία υψηλή ρήτρα). Αυτή, όμως, ήταν και η τελευταία κουβέντα μέχρι σήμερα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ