ΠΑΟΚ

Ο Λουτσέσκου "ψηφίζει" Ρεάλ και Γκουαρδιόλα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, υποστήριξε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος τεχνικός, υπέδειξε τη Ρεάλ ως την καλύτερη ομάδα για το 2017 και πήρε θέση για τη μάχη τίτλου στη Serie A.

Την άποψή του για τους κορυφαίους του 2017 στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κατέθεσε, μέσω του "Digi Sport", ο Ραζβάν Λουτσέσκου.Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε τον Πεπ Γκουαρδιόλα ως κορυφαίο προπονητή και ανέλυσε το γιατί.

"Ο καλύτερος προπονητής- ίσως αρκετοί να μην συμφωνούν -τουλάχιστον από πλευράς δουλειάς στον αγωνιστικό χώρο, είναι ο Γκουαρδιόλα. Είναι ο καλύτερος. Μετά από εκείνον μπορούμε να συζητήσουμε αν είναι ο Μουρίνιο με ένα διαφορετικό στυλ, ο Κόντε και οποιοσδήποτε άλλος. Επαναλαμβάνω, ο Γκουαρδιόλα οργανώνει και αναπτύσσει το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο, από τη στιγμή που η προπόνησή του είναι η καλύτερη".

Επίσης, επέλεξε την Ρεάλ ως κορυφαία ομάδα του 2017 και απέδωσε την επιλογή στα πέντε τρόπαια που κατέκτησε το 2017. "Μετά από δύο συνεχόμενα τρόπαια του Champions League, πήραν επίσης το πρωτάθλημα Ισπανίας, κύπελλα όπως το Παγκόσμιο συλλόγων. Είναι λογικό να μην έχουν τόσο καλή πορεία στην La Liga φέτος, είναι δύσκολο να ξαναγεμίσεις τις μπαταρίες, αλλά σταδιακά θα γίνει κι αυτό".

Τέλος, αναφέρθηκε και στην μάχη κορυφής στην Serie A την οποία παρακολουθεί πολύ. Είπε, συγκεκριμένα: "Η Νάπολι παίζει πολύ οργανωμένο ποδόσφαιρο, μου αρέσει πολύ, μπορείς να μάθεις πολλά πάνω στο ποδόσφαιρο. Όμως, η Γιουβέντους είναι Γιουβέντους, ξέρει πώς να κάνει σταθερή συνήθεια τις νίκες, πώς να εκμεταλλεύεται τα λάθη των αντιπάλων και ακόμη κι αν έχουν περιόδους που δεν είναι καλές, δεν τα παρατούν ποτέ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ