ΠΑΟΚ

Ο Λουτσέσκου έτρωγε τα χρήματά του σε ταξί!

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, αποκάλυψε στη Ρουμανία τη μεγάλη αδυναμία του, την οποία πλήρωσε με αρκετά χρήματα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στη Ρουμανία όχι όμως για τα τεκταινόμενα στο ελληγνικό ποδόσφαιρο και την παρουσία του ΠΑΟΚ στον τελικό. Μιλώντας στην ιστοσελίδα "Fanatik" απάντησε στο ερώτημα "που ξόδευε τα πρώτα χρήματα που έβγαλε από το ποδόσφαιρο". Και με την τοποθέτησή του αποκάλυψε μία μεγάλη αδυναμία του.

Τόνισε συγκεκριμένα: "Στο ταξί. Μου ήταν δύσκολο, ακόμη και τώρα μου είναι δύσκολο, να είμαι ακριβής. Έτσι ήταν και έτσι είναι... Δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ το χρόνο μου και όλη την ώρα λέω: Έχω λίγο χρόνο, έχω λίγο χρόνο και πάντα φεύγω την τελευταία στιγμή.

Αυτό συνέβαινε κυρίως όταν ήμουν πιο νέος και πήγαινα στις προπονήσεις την τελευταία στιγμή και αντί να πάρω το λεωφορείο, αναγκαζόμουν να παίρνω ταξί για να φτάσω στην ώρα μου.

Και όλα μου τα χρήματα πήγαιναν στο ταξί. Ή στο πρόστιμο. Όταν έφθανα αργά, έβαζα στο τραπέζι κάποια χρήματα ως πρόστιμο. Αν η προπόνηση ήταν στις 15.00 και εγώ έφθανα στις 15.01, τότε έπρεπε να πληρώσω...".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ