ΠΑΟΚ

Ο Λουτσέσκου έριξε το βάρος στην τακτική

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχισε τα μαθήματα στους παίκτες του πάνω στην φιλοσοφία παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόζουν. Δεν επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς κανείς από τους τραυματίες.

Ολοκληρώθηκε το διήμερο διπλών προπονήσεων για τον ΠΑΟΚ. Το πρωί της Παρασκευής (6/10) οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στον τομέα της φυσικής κατάστασης, σε υψηλούς ρυθμούς, με προπόνηση σε τέσσερις βαθμούς και πληθώρα ασκήσεων με μπάλα.

Το απόγευμα, από την άλλη πλευρά, δόθηκε περισσότερη έμφαση στο τακτικό κομμάτι, με παιχνίδι με μπάλα σε μικρό χώρο, έξι εναντίον τεσσάρων και για φινάλε οικογενειακό δίτερμα.

Όσοι παίκτες είχαν πρόβλημα τραυματισμού παράμειναν στην ίδια κατάσταση με χθες (7/10). Ο Αχιλλέας Πούγγουρας προπονήθηκε και πάλι ατομικά λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο ισχίο, ενώ ο Ντόριαν Λεβέκ συνέχισε το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας.

Οι Τζάλμα Κάμπος και Δημήτρης Λημνιός ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο "Δικέφαλος" θα προπονηθεί το Σάββατο (07.10) στις 10:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ