ΠΑΟΚ

Ο Λουτσέσκου έπιασε Σάντος και κυνηγάει Ίβιτς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΤΡΙΚΑΛΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΤΡΙΚΑΛΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ "τρέχει" σερί επτά συνεχόμενων νικών με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο. Με την συγκεκριμένη επίδοση, ο Ρουμάνος τεχνικός ισοφάρισε το ρεκόρ του Φερνάντο Σάντος και πλέον κυνηγάει το περσινό ρεκόρ του Βλάνταν Ίβιτς με οκτώ διαδοχικές νίκες.

Μπορεί το γκολ-πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του χθεσινού (9/1) αγώνα με τα Τρίκαλα στην Τούμπα να μην είχε μεγάλη σημασία αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση, ωστόσο, η νίκη που πήρε ο ΠΑΟΚ ήταν σημαντική για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους λάτρεις των αριθμών.

Με αυτή τη νίκη λοιπόν, ο ΠΑΟΚ διεύρυνε το σερί του στις επτά συνεχόμενες σε όλες τις διοργανώσεις, από τις 29/11/2017 και το 0-5 στο ματς Κυπέλλου με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο. Με την συγκεκριμένη επίδοση, των επτά διαδοχικών νικών (που είναι η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής με τον Λουτσέσκου στο τιμόνι) οι "ασπρόμαυροι" ισοφάρισαν το ρεκόρ που είχαν επί Σάντος και το οποίο "έσπασε" την περσινή σεζόν με τον Ίβιτς στην τεχνική ηγεσία.

Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ

Ο Λουτσέσκου έπιασε Σάντος και κυνηγάει Ίβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τη σεζόν 2009-10 και πιο συγκεκριμένα από τις 19/12/2009 μέχρι τις 30/01/2010, ο ΠΑΟΚ του Φερνάντο Σάντος είχε σερί επτά συνεχόμενων νικών σε αγώνες για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Σε αυτό το σερί μάλιστα η ομάδα του Πορτογάλου κόουτς δεν είχε δεχτεί γκολ και είχε σκοράρει συνολικά 10 τέρματα.

Τα αποτελέσματα:

Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 0-2

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-2

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-2 (Κύπελλο)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-0

ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΙΒΙΤΣ

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Εφόσον ο ΠΑΟΚ νικήσει την ερχόμενη Κυριακή (14/1) στην Κέρκυρα, θα φτάσει τις οκτώ διαδοχικές νίκες και θα ισοφαρίσει το ρεκόρ που είχε "σπάσει" πέρσι, με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο. Πέρσι τέτοια εποχή, με τον Σέρβο τεχνικό στο τιμόνι, ο Δικέφαλος του Βορρά είχε καταρρίψει το ρεκόρ που κρατούσε από την περίοδο του Σάντος. Η ομάδα του Ίβιτς είχε σταματήσει στις οκτώ συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τα γκολ ήταν 18 υπέρ και 4 κατά.

Τα αποτελέσματα:

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-2 (Κύπελλο)

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 3-0

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-1

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 4-1 (Κύπελλο)

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1

Λάρισα-ΠΑΟΚ 0-2

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 3-2

Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-2

ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΕΡΙ ΜΕ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Φέτος, με τον Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ άρχισε να παίρνει... φορά στο φινάλε του 2017 και έχει ξεκινήσει με "δύο στα δύο" και στο 2018. Έτσι, έχει φτάσει τις επτά σερί νίκες και με μία ακόμη την προσεχή Κυριακή (14/1) στην έδρα της Κέρκυρας θα ισοφαρίσει το περσινό ρεκόρ του Ίβιτς. Με το Ρουμάνο μάλιστα ο Δικέφαλος έχει σκοράρει 25 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 2, με τρεις πεντάρες μέσα στο σερί (οι δύο για το Κύπελλο).

Τα αποτελέσματα:

Αιγινιακός-ΠΑΟΚ 0-5 (Κύπελλο)

Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-0

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 0-1

Τρίκαλα-ΠΑΟΚ 1-5 (Κύπελλο)

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0

ΠΑΟΚ-Τρίκαλα 2-1 (Κύπελλο)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ