ΠΑΟΚ

Ο Λούκας είναι πλέον ΠΑΟΚ!

Ο Λούκας είναι πλέον ΠΑΟΚ!

Οριστική συμφωνία με την Καρπάτι για την αγορά του Ισπανού μεσοεπιθετικού Λούκας Πέρεθ. Ο καθοριστικός ρόλος του Σαββίδη και όλες οι λεπτομέρειες για την αγορά και το συμβόλαιο του 24χρονου παίκτη.

Την πολυπόθητη μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ έκλεισε (απομένει μόνο η αποστολή ενός εγγράφου από την Καρπάτι) σήμερα ο ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα είναι από αύριο παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης και ο πρόεδρος της ουκρανικής ομάδας, Πέτρο Ντιμίνσκι κατέληξαν σε οριστική συμφωνία για την αγορά του παίκτη από τον "Δικέφαλο".

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ συμφώνησε να καταβάλλει 700.000 ευρώ (ο Σαββίδης βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν σκεφτεί κανείς ότι σε έξι μήνες ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του παίκτη με την Καρπάτι) και παράλληλα να δώσει στο σύλλογο του Λβιβ και ποσοστό μεταπώλησης 30% για ποσό μεγαλύτερο από τα χρήματα που δίνει ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον 24χρονο Ισπανό. Με απλά λόγια, αν ο ΠΑΟΚ μελλοντικά πουλήσει τον Λούκας με 1,5 εκ. ευρώ, τότε η Καρπάτι θα εισπράξει το 30% των 800.000 ευρώ.

Από τη δική του πλευρά ο παίκτης θα καρπωθεί 380.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους επίτευξης στόχων. Η διάρκεια του συμβολαίου δεν έγινε γνωστή, είναι όμως πιθανό να φθάνει τα τρία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ενημέρωση που είχε πριν λίγη ώρα το Sport24.gr από εκπρόσωπο του γραφείου Τύπου της Καρπάτι (που δεν επιβεβαίωνε όπως είναι φυσιολογικό τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ), για τον Λούκας υπήρχε τις τελευταίες ώρες και πρόταση αγοράς από ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν (δεν αποκλείεται να είναι η Έλτσε που ήθελε να πάρει δανεικό τον παίκτη), η οποία, όμως, δεν στάθηκε εμπόδιο για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ήδη ο ατζέντης του, Ροντίγκο Φερνάντες Λοβέγ κανονίζει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, ενώ ο Λούκας που ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές διακοπές του και βρίσκεται Ουκρανία, θα πάει κατά πάσα πιθανότητα απευθείας στην Ααυτσρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ