ΠΑΟΚ

Ο λόγος που ο Ίβιτς έστειλε τον Τζαβέλλα στη β'ομάδα

Ο λόγος που ο Ίβιτς έστειλε τον Τζαβέλλα στη β'ομάδα
Τζαβέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα απαξιωτικά σχόλια του Γιώργου Τζαβέλλα πριν το ματς της Φλωρεντίας που εκνεύρισαν τον Βλάνταν Ίβιτς και οδήγησαν στο ξέσπασμα του στη συνέντευξη Τύπου.

Υπάρχουν νεότερες πληροφορίες σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τον Βλάνταν Ίβιτς στο ξέσπασμα στη συνέντευξη Τύπου και την επόμενη μέρα στην απόφαση για υποβιβασμό του Γιώργου Τζαβέλλα στη β' ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σέρβος τεχνικός αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο πληροφορήθηκε από στενό συνεργάτη του σχόλια που έκανε ο Τζαβέλλας δύο μέρες πριν από το ματς της Φλωρεντίας. Σύμφωνα με αυτά που μεταφέρθηκαν στον Σέρβο τεχνικό, ο διεθνής αμυντικός, δύο μέρες πριν το ματς της Φλωρεντίας μιλούσε υποτιμητικά για το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στη Φιορεντίνα και το ίδιο απαξιωτικά μίλησε για τον ίδιο τον Ίβιτς και τον Λούμπος Μίχελ.

Αυτές οι πληροφορίες εξόργισαν τον Σέρβο τεχνικό και τον οδήγησαν στο ξέσπασμα στη συνέντευξη Τύπου, στην οποία, βέβαια, άφησε αιχμές και για τη συμπεριφορά στον αγώνα με τον Ατρόμητο που δεν συνάδουν με το περιστατικό που περιγράψαμε.

Πάντως, αυτά τα σχόλια του Τζαβέλλα δύο μέρες πριν το ματς της Φλωρεντίας (σ.σ. ο ίδιος δεν ταξίδεψε στην Ιταλία, καθώς υπήρξε ενημέρωση για ίωση που τον ταλαιπωρούσε ανήμερα της αναχώρησης) ήταν ο λόγος που επικαλέστηκε ο Ίβιτς μιλώντας και στον παίκτη ενώπιον όλων των συμπαικτών του στα αποδυτήρια της Μεσημβρίας. Εκεί που ξεκαθάρισε ότι δεν θα παίζει κανείς που δεν πιστεύει στην ομάδα και τον προπονητή της.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι με τη συγκεκριμένη δικαιολογία ο ΠΑΟΚ είναι νομικά καλυμμένος σε περίπτωση που ο Τζαβέλλας ήθελε να κινηθεί σε βάρος της ΠΑΕ για μείωση προσωπικότητας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απόφαση Ίβιτς: Στην β' ομάδα του ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ