ΠΑΟΚ

Ο Λημνιός ξεπέρασε τον εαυτό του

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Λημνιός πήρε επιπλέον μπράβο από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συμπαίκτες του για την απόδοσή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος; Η δύσκολη εβδομάδα που είχε προηγηθεί.

Ο Δημήτρης Λημνιός αποχώρησε εμφανώς αποκαμωμένος στο 82ο λεπτό του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δίνοντας τη θέση του στον Τζάλμα Κάμπος. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε ζητήσει λίγα λεπτά νωρίτερα αλλαγή από τον Λουτσέσκου κι αυτό γιατί είχε φτάσει στα όρια της εξάντλησης.

Ο Βολιώτης άσος του ΠΑΟΚ είχε βιώσει μία πολύ δύσκολη εβδομάδα πριν το ντέρμπι. Έχασε στα μέσα της δύο προπονήσεις γιατί είχε ταλαιπωρηθεί από γαστρεντερίτιδα και ουσιαστικά έπαιξε χωρίς να είναι στο 100% της ετοιμότητάς του. Από τις συνεχείς κούρσες και την υπερένταση στην διάρκεια του αγώνα, μάλιστα, έχασε πολλά υγρά με αποτέλεσμα λίγο πριν βγει να νιώθει εξαντλημένος.

Γι' αυτό και όταν βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου έκανε ένα χαρακτηριστικό νεύμα στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Στο τέλος, πήρε μερικά μπράβοι παραπάνω από τον προπονητή του και τους συμπαίκτες του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ