ΠΑΟΚ

Ο Λέκο λαχταρά τον Πέλκα στην Μπριζ

Ο Λέκο λαχταρά τον Πέλκα στην Μπριζ

Ποια προσφορά σκέφτεται να κάνει η Μπριζ στον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Πέλκα. Ο Λέκο λαχταρά τον διεθνή άσο, αλλά οι Βέλγοι δεν φτάνουν τις απαιτήσεις του "Δικεφάλου".

Ο Ιβάν Λέκο, ο 39χρονος προπονητής της Μπριζ, γνωρίζει πολυ καλά τον Δημήτρη Πέλκα. Συνεργάστηκαν μαζί σχεδόν έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ, εκείνος βοηθός του Ίγκορ Τούντορ και ο Πέλκας, στα 22 του, μόλις είχε επιστρέψει από το "αγροτικό" του στη Σετούμπαλ.

Το κροατικό δίδυμο στον πάγκο του ΠΑΟΚ τον εμπιστεύτηκε και στο τέλος της σεζόν 2015-2016, ο Γιαννιτσιώτης μεσοεπιθετικός είχε 49 συμμετοχές και 9 γκολ.

Ο Λέκο γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητές του Πέλκα και παρακολουθεί σταθερά την εξέλιξή του από την μέρα που εκείνος και ο Τούντορ έφυγαν από τον Δικέφαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Κροάτης-πρώτος προπονητής πλέον-έχει εισηγηθεί στην διοίκηση της Μπριζ την απόκτηση του Πέλκα (σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ανάλογη στάση έχει και για τον Χάρη Χαρίση).

Πρόταση, τουλάχιστον με βάση τις πληροφορίες που υπήρχαν μέχρι χθες, δεν έχει ακόμη κατατεθεί στον ΠΑΟΚ για την αγορά των δικαιωμάτων του Πέλκα που, θυμίζουμε, έχει ρήτρα 7 εκατομμυρίων ευρώ μετα το νέο συμβόλαιό του με τον "Δικέφαλο".

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βελγικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να προσφέρει στον ΠΑΟΚ 2,5 εκατομμύρια ευρώ και επιπλέον 500.000 αν ο Πέλκας κάνει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών (20 με 25).

Με βάση τα όσα λένε για το "κεφάλαιο Πέλκας" στην Τούμπα είναι εξαιρετικά δύσκολο με αυτά τα χρήματα να παραχωρηθεί ο 24χρονος μεσοεπιθετικός και μάλιστα μεσούσης της περιόδου.

Το βέβαιο είναι ότι αν συνεχίσει τις εμφανίσεις που κάνει τελευταία, το ερχόμενο καλοκαίρι το όνομά του θα είναι από εκείνα που θα "παίξουν" πολύ στο μεταγραφικό παζάρι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ